Golenya Ágnes Éva - Szerelem terror idején

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
új:  41 db
új, szépséghibás:  2 db
Golenya Ágnes Éva - Szerelem terror idején
állapot
ÚJ
ISBN
9786158061179
Szerző további művei
állapot
3 500 Ft
2 975 Ft
Kezdete: 2021.12.04   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft

Részletek

A regény története, valóságelemekből összegyúrt fikció, izgalmas, sok fordulatában meglepő, sőt olykor zavarba ejtő. Nemcsak jelenkorunk égető kérdéseit feszegeti nyíltan, bátran és őszintén, de a hétköznapokon  túli világba is beléphet az olvasó. Paranormális képességek, titkos kísérletek, terrorizmus, modernkori vallásháború... egy ilyen történelmi színpadon mi történik az emberi lélekkel? Hogyan lehetséges egy békés és emberséges 21. századot teremtenünk?

A magyar származású Iránban született főhősnő a nemzetközi titkosszolgálatok szövevényében igyekszik leleplezni világunk drámáinak színfalak mögötti valódi tragédiáját, és kemény vitákat provokáló véleményével komoly gondolkodásra, netán meggyőződéseink újraértékelésére késztet a  válaszunkhoz.

A szerző e kötetével visszatér a nagysikerű Aranyasszony-trilógia stílusához,  a mesének tűnő, ám mégis létező  történelem és legendák világához, melyeknek sokkal szorosabb a kapcsolódása a sorsunkhoz és a mindennapjainkhoz, mint hinnénk. Ehhez persze át kell látnunk azon a bizonyos fátyolon...  ami ha nem is egyszerű, de egyáltalán nem lehetetlen!

Adatok
szerző
Golenya Ágnes Éva
cím
Szerelem terror idején
kiadó
Magánkiadás
kiadási év
2018
oldalszám
258
kötés
puha kötés
kiegészítő információk
Golenya Ágnes nyomtatott könyv
Cikkszám
9786158061179
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!