Golyán Szilvia - Pedagógiai tervezés az óvodában

-10%
Nincs raktáron
Golyán Szilvia - Pedagógiai tervezés az óvodában
állapot
ÚJ
ISBN
9786155824609
6 300 Ft
5 670 Ft
Kezdete: 2021.10.19   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft
Részletek

Foglalkozástervezés lépésről lépésre

 

 

A tevékenységek tervezés az egyik legfontosabb eleme mindennapi munkánknak. Tervszerűség nélkül aligha beszélhetnénk tudatos pedagógiai munkáról. Meg kell határoznunk a célokat, feladatokat, módszereket, munkaformákat és eszközöket.

 

De hogyan tegyük mindezt professzionálisan? Melyek a jó tevékenységtervezet jellemzői? Milyen szinteken, mit és hogyan tervezzünk?

 

Ebben lesz segítségére új könyvünk!

 


„Jó szívvel ajánlom ezt a kötetet mindazoknak, akik az óvodapedagógus pályán járnak. Legyenek akár kezdők, egyetemi hallgatók, illetve pályakezdő gyakornokok, vagy sok éves tapasztalattal rendelkező mesterpedagógusok. Mindenki számára tud újat, hasznosat mondani ez az elemző-rendszerező mű a napjainkban jellemző »kuszaságban« a nevelőmunka tervezésről, és azon belül is kiemelten az óvodai tevékenységrendszer hatékony működését megalapozó pedagógiai tervezés jelentőségéről, formai és tartalmi elemeiről, módszertani lehetőségeiről. Mindezt gyakorlati példák segítségével. (Nevigyánszky Éva, Brunszvik Teréz-díjas óvodapedagógus, óvodavezető, ELTE Gyakorló Óvoda)

 

dr. Golyán Szilvia adjunktus az ELTE TÓK Neveléstudományi tanszékén

Adatok
szerző
Golyán Szilvia
cím
Pedagógiai tervezés az óvodában
kiadó
Raabe Klett
kiadási év
2018
oldalszám
96
kötés
puha kötés
Cikkszám
9786155824609
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!