Gombos Péter szerk. - Szivárvány rímek

Nincs raktáron
Gombos Péter szerk. - Szivárvány rímek
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
978-963-465-960-0
1 160 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
Részletek

Ifjú édesanyaként és nagyapaként biztosak vagyunk benne, hogy minden gyermeket és szülőt örömmel tölt el, ha egy szép mesét, egy gyermeknyelven szóló verset olvas vagy hall.
A Szivárvány Rímek gyermekantológia kötetünk a 16 legismertebb mai magyar költő gyöngyszemeiből válogatott írásokat tartalmaz. Az érdekes és szórakoztató, rövidebb és néhol hosszabb, vicces és egyben elgondolkodtató versek nemcsak gyermekeinket mosolyogtatják meg, hanem talán minket, felnőtteket is. Hiszen ezek a versek felidézhetik bennünk,édesanyákban, édesapákban és nagyszülőkben azokat a tiszta érzéseket, amelyek talán minket is megérintettek, amikor még gyermekek voltunk.
Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket a kötet szerzőinek és az illusztrátoroknak, hogy hozzájárultak verseik és grafikáik az Apáczai Kiadó igényes szerkesztésében és kiadásában való megjelentetéséhez.
„Remélem, hogy a Szivárvány Rímek minden Olvasónak legalább annyi boldog percet fog szerezni, mint amennyit nekem és a kisfiamnak, Daninak."
Nem is kívánhatunk többet, mint egy nagyon kellemes barangolást minden kicsinek és nagynak a 21. század gyermekversei között.

Adatok
szerző
Gombos Péter szerk.
cím
Szivárvány rímek
alcím
Gyermekantológia
kiadó
Apáczai Kiadó
kiadási év
2011
oldalszám
143
kötés
kemény kötés
kiegészítő információk
Fekete-fehér fotókkal, színes reprodukciókkal és illusztrációkkal.
Cikkszám
569366
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!