Grandpierre Atilla - A Selyemút őstörténete - a magyarság szerepe Eurázsiában

-15%
ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Grandpierre Atilla - A Selyemút őstörténete - a magyarság szerepe Eurázsiában
állapot
ÚJ
ISBN
9789637707124
5 000 Ft
4 250 Ft
Kezdete: 2021.07.23   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 43 Ft
Részletek

Grandpierre Atilla könyve korszakalkotó, megalapozza a természetközpontú és életközpontú eurázsiai világrendet. Biztos vagyok benne, hogy a világ száz legfontosabb tudományos könyve között lesz.

Csizmadia Norbert, PhD

Geográfus, a Geopillanat és a Geofúzió című könyvek szerzője

 

Grandpierre Atilla új könyve remek, lényeglátó, fontos alkotás. Csak ajánlani tudom minden embernek, aki az agyát még arra használja, amire való: gondolkodásra.

Dr. Horváth Balázs, a Széchenyi István Egyetem egyetemi docense, a "Beteg bolygó", az "Erkölcs és civilizáció" és "A fenntarthatóság pszichológiája" c. könyv-trilógia szerzője

 

A legmélyebb kapcsolat a csillagászat és a történelem között, a történelem tanúsága szerint, minden korban sorsdöntőnek bizonyult. Könyvünkben fény derül arra, hogy a Világegyetem lényegének ismerete az őstörténelem értelmezésében és értékelésében különösen hatékony és döntő jelentőségű az egészséges, ökológiai értékrendű civilizáció építése, a népek felemelkedése számára. Ennek alapvető oka, hogy a civilizáció leghatékonyabb eszköze, minden emberbe beépülő szellemi irányítóközpontja az adott civilizációban uralkodó világnézet. A világnézet pedig akkor egészséges, ha az egész világról ad képet. Könyvünkben fény derül arra, hogy:

- a székely-magyarság Kárpát-medencei őshazája mellett létezett egy átfogóbb összefüggésrendszerű "második őshazánk", az eurázsiai Puszta, a magyar nép és a kelet-ázsiai népek közös őshazája,

- a Pusztán már 35 000 évvel ezelőtt fennállt az az ősi eurázsiai civilizáció,

- ebből fejlődött ki a mezopotámiai, az egyiptomi, kínai és indiai civilizáció,

- az ősi eurázsiai civilizáció világnézete élet-, közösség- és Természet-központú volt, ismerte a Világegyetem lényegét, a végső valóságot a maga egészében.

 

Az elmúlt évtizedekben Kelet-Ázsia rendkívüli felemelkedésének lehetünk tanúi, amelynek értékrendszere ma is életközpontú. Eljött az idő, hogy elindítsuk az elmúlt 3000 év történelmének legjelentősebb, egészséges fordulatát. Ebben mindannyiunknak megvan a magunk életfeladata: az egészséges világnézet elsajátítása és az egészséges életmód kialakítása.

Dr. Grandpierre Atilla, fizikus-csillagász, zenész

Adatok
szerző
Grandpierre Atilla
cím
A Selyemút őstörténete
alcím
A magyarság szerepe Eurázsiában
kiadó
Titokfejtő Kft.
kiadási év
2021
oldalszám
144
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789637707124
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!