Grigorij Petrovics Grabovoj - Képzési rendszerem az életre

Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
Grigorij Petrovics Grabovoj - Képzési rendszerem az életre
állapot
ÚJ
ISBN
9786156021007
2 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek

"A nevelési rendszerem arra épül, hogy tudást adjunk át még az újszülött megszületése előtt. Ezért a nevelési rendszerem a koncentrációra épül és arra, hogy a tudás még az ember megszületése előtt átadásra kerüljön.
ezeket bárkivel végig lehet csinálni az élete bármely szakaszában, csak gondolatban vissza kell menni a születésének ezen napjaihoz

A nyolcadik hónapban a gyermeknek el kell magyarázni, hogy a Világban történő minden esemény őt is érinti. A végbemenő eseményekre igyekezni kell olyan módon tekinteni, hogy harmonizáljuk azokat, hogy ezek az események mindenki számára pozitívak legyenek.

amikor a gyermek nézi a felhőt, a levegőt, a horizontot - ez lehet nézés, de ez átmehet gondolkodásba.


Már ebben a korban lehet neki mondani, hogy helyre tudja állítani magát és másokat, s azt a képességet másokban is ki tudja fejleszteni


Teljes tisztasággal kell reagálnia arra, hogy a gondolat megváltoztatja a valóságot. Határozottan meg kell győződnie erről.


Húszéves korában az embernek igyekeznie kell tudatosítani a valóságot olyan formán, hogy a valóság mindig irányítható.

Ezért itt a képzés alatt azt értjük, mikor a Lélek fel tudja építeni maga körül a szükséges események sorát. Ezek az események ugyanakkor magának a Léleknek az állapotára irányulnak.
Ezért, amikor én nevelésről beszélek, arra gondolok, hogy ennek a nevelésnek létre kell hoznia egy olyan tervszerű szintjét a kedvező irányú fejlődésnek, szisztematikus szintjét az optimális fejlődésnek, amikor harmóniában vagy az örökké fejlődő Világgal. Érted a Világ összefüggéseit és igyekszel ugyanolyan összhangban fejleszteni a Világot a mindenkire kiterjedő boldogság és teremtés irányában."

Adatok
szerző
Grigorij Petrovics Grabovoj
cím
Képzési rendszerem az életre
kiadó
Örökkévalóság Kft.
kiadási év
2019
oldalszám
42
kötés
puha kötés
Cikkszám
382532
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!