Gróh Ilona - Ringató - Zöld könyv

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Gróh Ilona - Ringató - Zöld könyv
állapot
ÚJ
ISBN
9786156218001
4 399 Ft
3 740 Ft
Kezdete: 2021.06.19   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
Részletek

Gróh Ilona Ringató - Ölbéli játékok, mondókák, hangutánzók, dalok című népszerű, számtalan kiadást megért könyve most megújult külsővel és címmel, jelentősen bővült tartalommal jelenik meg. A sokak által szeretett, a határainkon túl is ismert Ringató foglalkozások zenei anyagának jelentős részét tartalmazza a gyűjtemény. A kiadvány olyan alapmű melyet kisgyermekes családoknak, gyermekeket nevelő szakembereknek ajánlunk. Szimonidesz Hajnalka magával ragadó illusztrációi gazdagítják a könyvet, így a kötet gyerekekkel együtt lapozgatva is teljes élményt nyújt.
A kiadványhoz tartozó zenei mellékletet Ringató - Zöld könyv címen megtalálható az interneten! A tartalomjegyzék szerint sorszámozva több albumba rendeztek mindent, amit énekelni lehet, de a népi hangutánzók is meghallgathatók különféle tartalommegosztó oldalakon. (Pl.: Amazon Music, Apple Music, Google Play, Deezer, eMusic, Tidal Music, Spotify, stb.) A dalok ezúttal hangszeres kísérettel szólalnak meg. A hangfelvételeken sok ismert, kiváló Ringató foglalkozásvezető mellett nagyszerű klasszikus zenészek és népzenészek a közreműködők.

A Ringató Kiadó könyveinek magas színvonalát biztosítja Gróh Ilona művészeti nevelésben végzett, nemzetközileg is elismert értékteremtő, művészetpedagógiai munkája.

Adatok
szerző
Gróh Ilona
cím
Ringató - Zöld könyv - Online zenei melléklettel
alcím
Ölbéli játékok, mondókák, hangutánzók, dalok
kiadó
Ringató Könyvkiadó
kiadási év
2020
oldalszám
154
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9786156218001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!