Gunagrihával beszélget Vészabó Noémi festőművésznő DVD

Nincs raktáron
Gunagrihával beszélget Vészabó Noémi festőművésznő DVD
állapot
ÚJ
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek

Gunagriha korunk nagy spirituális mesterének, Sri Chinmoy-nak a tanítványa, akit a Mester kezdettől fogva kiemelt tanítványaként kezelt. „A Gunagriha nevet Sri Chinmoy Gurumtól kaptam 1992-ben.” A név jelentése: az Isten-szerető, aki sok, sok, sok isteni tulajdonság és isteni képesség lakótemploma, hogy szeresse, megörvendeztesse és kinyilvánítsa a Legmagasabb Urat az Ő maga módján.

Gunagriha életét átszövik a mély spirituális felismerések és megtapasztalások; Mestere vezetésével ritka bölcsességre, és elmélyült, tiszta tudásra tesz szert. Ez adja előadásainak hitelességét, mélységét és valódi spirituális töltését. Gunagriha előadásán részt venni valóban egy élet-átalakító tapasztalat, melyről rengeteg hálás levél is tanúskodik, amelyet a résztvevők írtak, beszámolva az életükben lezajlott változásokról.

Gunagriha legfőbb célja és vágya az embereket arra inspirálni, hogy tisztább, őszintébb életet élve legyenek hűek önmagukhoz, valódi, mély énjükhöz, fedezzék fel önmagukban azt az isteni valóságot, amelynek felszínre hozatalával és kinyilvánításával az egyéni sors és a világ is átalakítható.

 

Témakörök:

 

A belső iskola - Sorsnavigátor, a tudatos sorsalakítás művészete - Sri Chinmoy-ról - Az első találkozás a Mesterrel - A Mesterrel való kapcsolat - Az élet értelme - A boldogság keresése - Az ima ereje - Meditáció - Mi a spiritualitás? - Hogyan fogjunk neki? - A hála szerepe - Szükség van mesterre? - A lélekről

Játékidő: 1 óra 26 perc

Adatok
szerző
Gunagriha - Vészabó Noémi
cím
Gunagrihával beszélget Vészabó Noémi festőművésznő
kiadó
Discovery Bliss Kft.
kiadási év
2014
kötés
műanyag tok
nyelv
magyar
Cikkszám
277872
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!