H. P. Blavatsky - Kulcs a teozófiához

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
H. P. Blavatsky - Kulcs a teozófiához
állapot
ÚJ
ISBN
9786155038112
3 300 Ft
2 970 Ft
Kezdete: 2021.09.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

A Magyar Teozófiai Társulat 112 éves tartozását törleszti Helena Petrovna Blavatsky-val szemben, amikor magyarul kiadja a Kulcs a teozófiához címû könyvét. A könyv elõször 1889-ben jelent meg, és azóta számtalan kiadást ért meg. A szerzõ célja az volt, hogy általános áttekintést adjon a teozófiai tanításokról és a teozófiai mozgalomról.

A könyv kérdés-felelet, egy érdeklõdõ és egy teozófus párbeszédének formájában tárja fel a „Bölcsesség-vallás” alapelveit. A témák lefedik a teozófiát, a Teozófiai Társulatot, az emberi lény természetét, a halál utáni életet, a reinkarnációt, a fizikainál finomabb világokat, az emberi elmét és a Mesterek tevékenységét. A könyv bevezetés a teozófiai miszticizmusba és az ezoterikus tanításokba.

Ez nem a teozófia teljes vagy kimerítõ tankönyve, hanem csak egy kulcs annak az ajtónak a kinyitásához, ami a mélyebb tanulmányozáshoz vezet. A könyv szembenéz az átlagos nyugati érdeklõdõ által megfogalmazott ellenvetésekkel, és megkísérli bemutatni az eddig ismeretlen elképzeléseket a lehetõ legegyszerûbb formában és legvilágosabb nyelvezettel.

Adatok
szerző
H. P. Blavatsky
cím
Kulcs a teozófiához
alcím
Erkölcs, tudomány, filozófia
kiadó
Magyar Teozófiai Társulat
kiadási év
2019
oldalszám
333
kötés
puha kötés
Cikkszám
9786155038112
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!