Havas Thyra - Bornemisza Zsuzsanna - Témavázlatok érettségizőknek biológiából közép- és emelt szinten

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Havas Thyra - Bornemisza Zsuzsanna - Témavázlatok érettségizőknek biológiából közép- és emelt szinten
állapot
ÚJ
ISBN
9789631646634
1 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek

A kétszintű biológia érettségi nem könnyű feladat. A biológiatudományok óriási léptetekkel fejlődnek, és ennek a fejlődésnek az eredményeit a tankönyvek csak részben tudják megjeleníteni. Könyvünk az új kerettantervekhez igazodó középiskolai biológiatananyag-követelmények összegzése. Segítségével sok időt és energiát takaríthat meg az, aki a szisztematikus felkészülést választja.
A nyolc nagy fejezet témái felölelik a teljes középiskolai tananyagot. A témakörök összefoglaló jellegük miatt többnyire három, illetve négy évfolyam ismeretanyagát tartalmazzák.
A könyvben a tartalomjegyzék alapján könnyen lehet tájékozódni a fejezetekhez tartozó témakörökről és a legfontosabb kapcsolódó kísérletekről. A fejezeteken belül kialakított, jól tagolt szerkezet támogatja a könnyű áttekinthetőséget. Biztosítja a témakörök ismeretanyagának átláthatóságát, a logikai kapcsolatok áttekinthetőségét. A dőlt betűvel kiemelt részek az emelt szintű követelményeket jelzik, amelyeknek elolvasása segítheti a megértést, de a középszintű érettségi vizsgákon ismeretük nem elvárás.
A kötet hozzájárul a sikeres otthoni tanuláshoz, a régebben tanult ismeretek felelevenítéséhez, a tanultak rendszerbe foglalásához, az írásbeli és a szóbeli érettségire történő felkészüléshez.
A szerzők az új kerettantervi követelményekből kiindulva figyelembe vették a biológia újabb tudományos eredményeit is.

Adatok
szerző
Havas Thyra - Bornemisza Zsuzsanna
cím
Témavázlatok érettségizőknek biológiából közép- és emelt szinten
kiadó
Műszaki Könyvkiadó
kiadási év
2015
oldalszám
264
kötés
puha kötés
Kiadói kód
MK-1060
Cikkszám
9789631646634
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!