Hegedűsné Tóth Zsuzsanna - Mindenben zene

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Hegedűsné Tóth Zsuzsanna - Mindenben zene
állapot
ÚJ
ISBN
9786155328534
6 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 63 Ft
Részletek

Mindenben zene jól bevált kreatív zenei játékokat tartalmaz óvodapedagógusok, zenetanárok, tanítók számára, amelyeket  könnyen adaptálhatnak bármilyen 3–9 éves gyerekcsoportban

 

A Mindenben zene jól bevált kreatív zenei játékokat tartalmaz óvodapedagógusok, zenetanárok, tanítók számára, amelyeket  könnyen adaptálhatnak bármilyen 3–9 éves gyerekcsoportban.

 

Mit találhat a kiadványban?

  • több mint 100 játék – zenei fejlesztési területek szerint rendezve!
  • gazdagon illusztrált játékleírások
  • számos játékvariáció
  • különböző nehézségi szintek
  • hozzájuk kapcsolódó kottapéldák

 

 

DSC_0239A játékokat számos alkalommal próbálták már ki a Tesz-vesz muzsika zenei fejlesztő programban, különböző csoportokban, és mindenütt nagy lelkesedéssel fogadták. A játékok könnyen  bevethetőek a mindennapi munkájuk során..

 

A korszerű kutatásokat, pedagógiai koncepciókat is bemutató, a módszert megalapozó elméleti bevezető után a gyűjtemény több mint 100 játékot tartalmaz, a zenei fejlesztési területek szerint rendezve.

 

A Tesz-vesz módszer lényege, hogy hétköznapi tárgyakat, játékeszközöket rendhagyó módon emeli be a zenei fejlesztési játékokba, az eszközökkel történő tevékenykedés által aktivizálja, motiválja a gyerekeket, és kreatív gondolkodásra, problémamegoldásra készteti őket, s ezzel segíti zenei képességeik fejlődésén túl egyéb képességeik kibontakozását is.

 

6504ec6dca22d0992db95c16a17d2f52A gazdagon illusztrált játékleírások számos játékvariációt és különböző nehézségi szintet is felvonultatnak, a hozzájuk kapcsolódó kottapéldák pedig kiegészíthetik az óvodapedagógusok, tanítók, zenetanárok legnépszerűbb dalgyűjteményeit.

 

A kötet először az Óvónők Kincsestára című kiadványunk részeként jelent meg.

Adatok
szerző
Hegedűsné Tóth Zsuzsanna
cím
Mindenben zene
kiadó
Raabe Klett
oldalszám
152
kötés
puha kötés
Cikkszám
9786155328534
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!