Horváth Éva - Szepesi Dóra - Boldog szülő, boldog gyermek - Életmódkalauz

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Horváth Éva - Szepesi Dóra - Boldog szülő, boldog gyermek - Életmódkalauz
állapot
ÚJ
ISBN
9789632910130
RRP: 1 600 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 1 360 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Részletek
Napjainkban az ember elszakadt a természettől. Mesterséges módon kialakított környezetben, káros hatásoknak kitéve, mesterségesen előállított élelmiszerekkel táplálkozva élünk. Ez az életmód számtalan betegség és lelki probléma forrása lehet. Korunk árubőségében, a reklámok világában a szülők még nagyobb kihívással szembesülnek: Hogyan adjuk meg gyermekeinknek mindazt, ami őket egészséges és boldog élethez segíti? A válasz egyszerű, a saját életpéldánkkal.

A gyermek csak akkor fejlődhet harmonikusan, ha a szülők kiegyensúlyozottak. Hogyan töltheti fel magát a túlterhelt szülő? Milyen legyen a felnövekvő gyermek birodalma, a gyerekszoba? Milyen a saját készítésű bébiétel? Hogyan készül Katica varázslevese? Milyen fogásokból álljon az egészséges babazsúr?

A hasznos és "jól emészthető" nevelési tanácsokon kívül 103 finom, egészséges, a gyerekek ízlésének is megfelelő – de a család valamennyi tagjának is kifejezetten ajánlott – ételrecepttel is kiegészül a könyv. Az ismert makrobiotikus szerzőpáros sok szülő és pedagógus kifejezett kérésére írta meg életmódkalauzát, amelyet most megújult, kibővített formában adunk olvasóink kezébe.
Adatok
szerző
Horváth Éva - Szepesi Dóra
cím
Boldog szülő, boldog gyermek
alcím
Életmódkalauz
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2009
oldalszám
216
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789632910130
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!