Identity pszichológiai társasjáték

Nincs raktáron
Identity pszichológiai társasjáték
állapot
ÚJ
ISBN
5999033914895
12 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 130 Ft
Részletek

Kedves játékos!

Amit most a kezedben tartasz nagyon úyg néz ki, mint egy tásasjáték, Bizonyos szempontból az is. ugyanakkor sokkal több annál - jól strukturált, izgalmas feladatgyűjtemény önismereted mélyítésére. Arra szolgál, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, és alapvető felismerésekhez juss, azért, hogy életed teljesebbé, boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá váljon. Mindezt azon felül kapod, amit a játszás öröme nyújt.
Játszol a szeretteiddel - a családoddal, a barátaiddal - esetleg ismeretlen emberekkel, és észreveszed, hogy a jéték közelebb hoz benneteket egymáshoz. Elsősorban azonban saját magaddal játszol, és kapcsolatba kerülsz személyiséged rejtett, még fel nem fedezett részeivel és erőforrásaival.
A feladatok nagy része könnyed és játékos, örömöt okoz beszélni rüluk és meghallgatni a másikat. Vannak azonban mélyebb magadba nézést, önfeltárást igénylő faladatok is. Nem könnyű végigcsinálni őket, beszélni róluk és maghallgatni másikat. Ám tudd, ha bátor vagy és őszinte, azzal pédát és bárotrítást nyújtasz másoknak, hogy ők is többet mutassanak meg önmagukból. A játék során, ha képesek vagytok a bizalom, a tisztelet és a törődés szellemében működni, akkor minden egyes játékos valahányszor játszik, nyerni fog.
A feladatok megoldása során puzzle darabokat találsz - kisebbeket, nagyobbakat - amelyek összerakása lassan kirajzolja életed képét. Ez a játék arra szolgál, hogy a kép meghatározó körvonalai összeálljanak.

Adatok
szerző
Dr. Füzesi Györgyi
cím
Identity pszichológiai társasjáték
kiadó
Investment Kft.
kötés
dobozban
Cikkszám
5999033914895
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!