Irvin D. Yalom, Molyn Leszcz - A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
 Irvin D. Yalom, Molyn Leszcz - A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata
állapot
ÚJ
ISBN
9789633554173
8 490 Ft
7 216 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 72 Ft
Részletek

Irvin D. Yalom A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata című munkája jó ideje a szakterület alapvető tankönyve, az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb hatású pszchiátriai tárgyú műve.
Az ötödik, bővített kiadás Dr. Molyn Leszcz közreműködésével jött létre. A szerzők közel egy évtized új kutatásaira és saját, széleskörű klinikai ismereteikre és tapasztalatukra támaszkodva mutatják be a csoportpszichoterápiával kapcsolatos legújabb kutatásokat, kézikönyveket, megismertetve a szakterület legfrissebb eredményeit. A kötet új részekkel bővült, melyek a rövid csoportterápiát, az online terápiás csoportokat, az etnokulturális különbségeket, a traumák kezelését valamint a speciális és strukturált csoportokat (az addikcióval küzdők és a szomatikus betegek számára indított csoportokat) állítják középpontba. A szerzőpáros a szövegbe illusztrációként beillesztett, életközeli esettanulmányokat az általuk vezetett több ezer csoportterápiás ülés anyagából merítette.
A csoportterápia területén jelenleg ez az informatív, egyszerre tudományos és olvasmányos új kiadás a legfrissebb, legátfogóbb munka.

Adatok
szerző
Irvin D. Yalom, Molyn Leszcz -
cím
A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata
kiadó
Park Kiadó
kiadási év
2020
oldalszám
835
kötés
kemény kötés
Cikkszám
684342
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!