Isaac Asimov - Gyilkosság a könyvvásáron

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Isaac Asimov - Gyilkosság a könyvvásáron
650 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

Hangsúlyoznom kell, hogy könyvem a képzelet műve; hogy a megnevezetlen nagyváros és a megnevezhetetlen szálloda, ahol a közgyűlés lezajlott, a fantázia szüleményei, legalábbis könyvem szempontjából; hogy a gyilkosság és a hozzá kapcsolódó események egytől-egyig kitaláltak; s hogy nincs olyan szereplő, aki megszólal a könyvben - Isaac Asimov kivételével - akinek valóságos megfelelője lenne.
Minden ilyen szereplő kitalált alak, s ha fenn is áll valamiféle tényleges vagy vélt hasonlóság a könyv szereplői és valóságos emberek között, ez merőben véletlen és akaratlan. Tehát Giles Devore (akit nem nagyon szerettem), Darius Just (akit szerettem) és Sarah Voskovek (akit nagyon szerettem) az én képzeletem teremtményei.
Végül pedig elnézést kérek azért, mert önmagamat is szerepeltetem a könyvben. Jó ötletnek tűnt, s szerintem nagyban hozzájárul a történet valószerűségéhez. Remélem, önök is elismerik, hogy az alkalmat nem önmagam eszményítésére használtam fel. Sőt, én vagyok a regényben a komikus elem, így hát remélem, megbocsátanak.

Adatok
szerző
Isaac Asimov
cím
Gyilkosság a könyvvásáron
alcím
Krimi négy napban és hatvan jelenetben
kiadó
Fabula Könyvkiadó Kft.
kiadási év
1989
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
316
kötés
puha kötés
ISBN
963-02-7101-X
Cikkszám
733185
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Tartalom
Vasárnap, 1975. május huszonötödike 9
Hétfő, 1975. május huszonhatodika, A Háborús Hősök emléknapja 85
Kedd, 1975. május huszonhetedike 191
Szerda, 1975. május huszonnyolcadika 283
A szerző megjegyzése 316