Itai Ivtzan - Az éber tudatosság: szabadság

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
7 db
Itai Ivtzan - Az éber tudatosság: szabadság
állapot
ÚJ
ISBN
9789632914190
2 690 Ft
2 286 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 23 Ft
Részletek

"Ahogy tágul a tudatunk, úgy fejlődnek a képességeink, és úgy találunk rá arra a belső térre és időre, ahol le tudjuk állítani az automatikus, kondicionált reakciókat. Ha belevágunk ebbe a folyamatba, és elkötelezzük magunkat mellette, akkor hamarosan felfedezzük, hogy életünk tökéletesen megváltozott: éberebbé, érzekenyebbé váltunk, egyúttal közelebb kerültünk mind önmagunkhoz, mind másokhoz."
A könyv a pszichológiai és a spirituális tanítások egyedülálló ötvözetével vezet el a nagyobb önismeret és jóllét felé. A nyolc lecke egy-egy pszichológiai és spirituális aspektust állít fókuszába, a gyakorlati feladatok pedig segítik az elméleti ismeretek feldolgozását.

Kedves magyar Olvasóm!
Nagy öröm számomra, hogy könyvemet magyar nyelven ajánlhatom neked.
Mélyen átalakító, személyes utazásra invitállak, melynek során jobban megismered önmagad, és az itt megszerzett tudás birtokában tovább haladsz a belső növekedés útján. Terapeutaként, pszichológusként, kutatóként és spirituális tanítóként szerzett húszéves tapasztalatom segített, hogy a pszichológia és a spiritualitás legfontosabb eszköztárát egyesítsem. Egy praktikus könyvet tartasz a kezedben, melynek inspiráló feladatai az elméletet gyakorlattá formálják.
Szeretettel: dr. Itai Ivtzan

Dr. Itai Ivtzan a pozitív pszichológia elkötelezett híve, egyetemi adjunktus, a Kelet-londoni Egyetem (UEL) alkalmazott pozitív pszichológiai mesterképzés (MAPP) programjának vezetője.

Adatok
szerző
Itai Ivtzan
cím
Az éber tudatosság: szabadság
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2019
oldalszám
201
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789632914190
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!