James Redfield - A mennyei prófécia - Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket!

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
James Redfield - A mennyei prófécia - Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket!
állapot
ÚJ
ISBN
9786155783494
3 999 Ft
3 392 Ft
Kezdete: 2021.08.12   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek

Spirituális utazásra hív ez a könyv, amely első megjelenésekor 165 héten át szerepelt a The New York Times sikerlistáján.

A regény főszereplője és elbeszélője egy fiatal amerikai férfi, aki nemcsak Peru vadregényes és magával ragadó tájait, hanem saját belső világát is bebarangolja. Amikor útnak indul, nem is sejti, hogy ezúttal egész életét megváltoztató kalandokban lesz része. A perui őserdő mélyén, az ősi romok alól több ezer éves kézirat kerül elő: a különös próféciák az egész emberiség történetére kihatnak. A Kézirat azonnal felkelti a tudományos világ és a kalandorok érdeklődését. A hivatalos körök - köztük a katolikus egyház vezetői - mindent elkövetnek, hogy a Kézirat ne kerüljön nyilvánosságra. A férfi teljesen gyanútlanul kerül az események középpontjába, de rövid időn belül kulcsszerepet kap a hiányzó, Kilencedik Felismerés felkutatásában. Utazása közben az Andok csúcsain rejtőző templomromoktól eljut egészen a szegény kisvárásokig, és csodálatos módon mindig megtalálja azt, aki hajlandó segíteni rajta akkor is, amikor fegyveres üldözői elől menekül.

James Redfield regénye megjelenése óta sokak életét megváltoztatta, és a mai napig beszélgetések és viták tárgyát képezik a benne olvasottak.

Adatok
szerző
James Redfield
cím
A mennyei prófécia
alcím
Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket!
kiadó
Partvonal Könyvkiadó
kiadási év
2019
oldalszám
304
kötés
kemény kötés védőborítóval
megjegyzés
Új, bővített kiadás
Cikkszám
9786155783494
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!