Jean Rabe, John Helfers - Utóhatás

Nincs raktáron
 Jean Rabe, John Helfers - Utóhatás
állapot
antikvár könyv, közepes állapotú
ISBN
9789638428660
800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Részletek

2063. A Föld újjászületett, régóta szunnyadó mágikus erőket szabadítva el a bolygón. A megavállalatok irányítják a társadalmat, míg a szervezett bűnözök szindikátusai az alvilágot. Á két világ mezsgyéjén élnek az árnyvadászok: vérbeli profik, akik a pénzért és a túlélésért bármire hajlandók.
Betörni egy üvegházba és növényeket lopni gyerekjátéknak tűnik. A troli Nood és árnyvadász cimborái pedig sosem vetik meg a könnyű, gördülékeny megbízatásokat. Balszerencséjükre azonban a kérdéses üvegház a biotechnológiára specializálódott Plantech Corporation tulajdona, a cég pedig szélsőségesen nagy erőkkel védi mintagazdaságát.
Miután foggal és körömmel küzdve sikerül elmenekülniük, Hood csapata jogosnak érzi, hogy újratárgyalják a megbízás feltételeit rejtélyes kliensükkel, mielőtt leszállítanák az árut Ám amikor a tárgyalás helyszínére érnek, csak egy holttest és egy ugrásra kész rendőrosztag vár rájuk. Valaki felültette őket, Hood pedig elhatározza, hogy utánajár, miféle növényeket loptak el ténylegesen...

Adatok
szerző
Jean Rabe, John Helfers
cím
Utóhatás
kiadó
Beholder Kiadó
kiadási év
2008
oldalszám
329
kötés
puha kötés
megjegyzés
víztől hullámos és foltos lapszélek és borító
sorozatcím
Shadowrun
Cikkszám
442695
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!