Jentezen Franklin, Cherise Franklin - Szeress úgy, mint akit soha nem bántottak! - Remény, gyógyulás és a nyitott szív ereje

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Jentezen Franklin, Cherise Franklin - Szeress úgy, mint akit soha nem bántottak! - Remény, gyógyulás és a nyitott szív ereje
állapot
ÚJ
ISBN
9786158104562
2 950 Ft
2 655 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek

NEM TITOK, hogy a hozzánk legközelebb állók tudnak a legmélyebben megsebezni minket. Az árulástól meginogva falakat építünk a szívünk köré, hogy megvédjenek minket a szívfájdalomtól, de pont ezek a falak gátolnak meg abban, hogy meglássuk a reményt, elfogadjuk a gyógyulást, és érezzük a szeretetet.
Azzal, hogy Jentezen Franklin, aki pásztor és sikerkönyvek szerzője, a saját személyes fájdalmának történetét osztja meg, megmutatja, hogyan találhatsz erőt, bátorságot és motivációt ahhoz, hogy szeress úgy, mint akit soha nem bántottak. Bibliai és mai történeteken keresztül mutat be különböző kapcsolati töréseket és szívfájdalmakat, és olyan kérdéseket válaszol meg, mint például: Miért kellene újra bíznom? És: Hogyan tudok tényleg megbocsátani? Ne hagyd, hogy mások tettei befolyásolják a szíved állapotát! Itt van minden, amire szükséged van, hogy lerombold a falakat, átküzdd magad a sebeiden, helyreállítsd a megtört kapcsolatokat, és felfedezd a nyitott szív hatalmát!

Jentezen Franklin a Free Chapel gyülekezet főpásztora. A Kingdom Connection nevű a televíziós műsorát az egész világon sugározzák adók. Jentezen számos New York Times bestseller szerzője, többek közt ő írta a Böjt és a Right People, Right Place, Right Plan című könyveket. Jentezen és felesége Cherise harminc éve házasok. Öt gyermekük és két unokájuk van.

Adatok
szerző
Jentezen Franklin, Cherise Franklin
cím
Szeress úgy, mint akit soha nem bántottak!
alcím
Remény, gyógyulás és a nyitott szív ereje
kiadó
Immanuel Alapítvány
kiadási év
2019
oldalszám
240
kötés
puha kötés
Cikkszám
555694
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!