Jo Bowlby - Az élet kézikönyve

Raktáron
Raktárkészlet:
9 db
Jo Bowlby - Az élet kézikönyve
állapot
ÚJ
ISBN
9789632915586
RRP: 3 700 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 3 145 Ft
A vásárlás után járó pontok: 31 Ft
Részletek

Az élet kézikönyvében Jo Bowlby - sámán, oktató és mentor - egy tízlépéses folyamaton keresztül vezet végig a spirituális intelligencia kifejlesztésének és teljes megértésének útján. Gyors és egyszerű gyakorlatokat oszt meg arra az esetre, ha úrrá lenne rajtad a szorongás, a stressz, túlterhelt lennél, vagy mentálisan zaklatott. Apró lépésekkel vezet vissza a természettel való kapcsolat mély érzéséhez, ha magányosnak, üresnek, elveszettnek vagy elkeseredettnek érzed magad.

"E könyvben megosztom azokat a képességeket, amelyeket különlegesen bölcs férfiak és nők társaságában eltöltött időm során tanultam az elmúlt harminc évben: magasan, az Andok hegyeiben élő sámánoktól, az Amazonas esőerdőiben gyógyító javasemberektől és -asszonyoktól, indiai buddhista tudósoktól, misztikus guruktól, filozófusoktól és pszichológusoktól. Tapasztalataikon keresztül képes voltam szavakba önteni az időtlen bölcsességet. Minden, ami ebben a könyvben szerepel, évezredek óta kipróbált és bevált, a gyakorlatok működnek."

Jo Bowlby harminc éven át tanulmányozta világszerte az ősi tanításokat, majd az életét megváltoztató bölcsességet arra használta, hogy segítsen ügyfeleinek - a hírességektől a vezérigazgatókig - megtalálni a boldogságot, a célt és az értelmet olykor buktatókkal tarkított modern életükben.

"Megérkezett a spirituális intelligencia! Egy friss, lenyűgöző és gyakorlatias útmutató a belső béke és a mindannyiunkban ott rejtőző kreatív erő eléréséhez."
Alberto Villoldo

Adatok
szerző
Jo Bowlby
cím
Az élet kézikönyve
alcím
10 lépés a spirituális szabadság, a tiszta elme és a tartós boldogság eléréséhez
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2021
oldalszám
248
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789632915586
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!