Joe Dispenza - Engedd el önmagad...és válj új emberré!

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
11 db
Joe Dispenza - Engedd el önmagad...és válj új emberré!
állapot
ÚJ
ISBN
9789635299614
5 490 Ft
4 666 Ft
Kezdete: 2021.05.31   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft
Részletek

GENETIKA, SORS, ELEVE ELRENDELTSÉG.

VAJON MEKKORA SZEREPÜK VOLT EGÉSZ EDDIGI ÉLETEDBEN?

Joe Dispenza könyve ugyanannyira megrázó, mint amennyire felszabadító. Az itt összefoglalt tudományos tények és személyes történetek valósággal elsöprik az életünkkel kapcsolatos korábbi elképzeléseinket, és elemi erővel fogunk hozzá, hogy új „sorsot” teremtsünk magunknak.

A világhírű szerző és kutató a kvantumfizika, idegtudomány és genetika eredményeit felhasználva világít rá, hogy legnagyobb mértékben a betanult és a háttérben tudattalanul futtatott programjaink irányítása alatt működünk. Bármikor dönthetünk azonban úgy, hogy felülírjuk ezeket az automata folyamatokat.

Lehetőségünk van új programot telepíteni és ezzel új irányt szabni életünknek, de csakis a tudatalattin, vagyis az elme operációs rendszerén keresztül. Az Engedd el önmagad című könyvből minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy lépésről lépésre megváltoztathasd éned bármely aspektusát.

„Ezt a könyvet a szenvedély hívta életre – azon őszinte törekvésem, hogy mindenki megérthesse: mindenünk megvan ahhoz, hogy jelentős változásokat érjünk el az életben. Ha sikerül nyitottan befogadnod az igazságot, és el tudod engedni azokat a berögzült meggyőződéseidet, amelyekkel a megszokott módon alakítod a valóságodat, erőfeszítéseid gyümölcsözők lesznek.

Ezt kívánom Neked.”

Joe Dispenza

Adatok
szerző
Joe Dispenza
cím
Engedd el önmagad...és válj új emberré!
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2019
oldalszám
340
kötés
kemény kötés
Cikkszám
850914
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!