José Fréches - A selyem császárnője II.

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
José Fréches - A selyem császárnője II.
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9639574775
1 320 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

A Selyemúton összetalálkozott Kelet és Nyugat...
Amikor a buddhista kolostorból ellopják a szent kincseket, Buddha féltve őrzött ereklyéit, senki nem gondolja, mekkora baj szakad egész Kínára, Indiára és Tibet földjére. A templomokból kiköltözik a béke, eluralkodik az ármány. Eközben a Selyemúton járó buddhisták és keresztények, szerzetesek és útonállók mind azon törik a fejüket, hogyan szerezhetnék meg a kínaiaktól a selyem titkát. A császári rendőrség mindenütt ott van, hiszen az ország nem engedheti meg, hogy a gazdagságot és a hatalmat biztosító tudás kikerüljön a birtokából. Veszély fenyegeti a császárnő hatalmát, hiszen már közvetlen környezetébe is befurakodott az ellenség. Egyedül a csodálatos Égi Ikrek jelentik a hatalmas ország jövőjét. Ha pártfogóiknak nem sikerül őket baj nélkül eljuttatniuk Kínába, ők nem tudják teljesíteni küldetésüket.
A selyem császárnője című trilógia második kötetében folytatódik a kalandos történet, amely a Tang-dinasztia uralkodásának kezdetén indult a középkori Kínában, és az események sodrásában egyre szövevényesebbé válik.
Az egykori muzeológus-restaurátor, José Freches mindig szenvedélyesen érdeklődött a keleti kultúra, különösképpen Kína iránt, amiről több nagy lélegzetű regény tanúskodik, amióta írásra adta a fejét. Történelmi kalandregény-trilógiája egy kevéssé ismert világ monumentális freskóját tárja az olvasó elé.

Adatok
szerző
José Fréches
cím
A selyem császárnője II.
alcím
Buddha szeme
kiadó
Geopen Könyvkiadó
kiadási év
2006
oldalszám
439
kötés
puha kötés
sorozatcím
A selyem császárnője
kötetsorszám
2.
Cikkszám
9639574775
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!