KFT - Bál az Operában 30! - Az első popkoncert az Operaházban DVD

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
KFT - Bál az Operában 30! - Az első popkoncert az Operaházban DVD
állapot
ÚJ
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek

A KFT zenekar Bál az Operában albumának új bemutatója a lemez megjelenésének és az Operaház felújításának harmincadik évfordulóján, 2014. szeptember 7-én volt. Ebből a koncertből készült el ez az új DVD kiadvány digipak formátumban.

1984-ben eltűntek az Operaház körüli állványok, és a megnyitó 100. évfordulóján újranyitott a Ház. És annak is épp harminc éve, hogy arról szólt egy friss album hamar kultikussá váló, címadó dala: „ A Népköztársaság útján / Mennyi különös alakot elrejt / A konfekciókabát…”.

Ideje volt tehát, hogy a Korlátolt Felelősségű Társaság egyszer betérjen az immár újra Andrássy úti Operaházba, és szembenézzen azzal, miről is dalolt?

A történet:
Azon a különös estén, miután az Operaházban véget ért az előadás, a KFT zenekar tagjai észrevétlenül belopóznak a színfalak mögé, nyomukban a zenekar szellemével, hogy titokban megtartsák operaházi báljukat, amire már három évtizede készülnek. Kíváncsi tiszteletlenséggel fedezik fel maguknak az Operaház belső világát, s amint zenélni kezdenek, szép lassan különböző alakok kerülnek elő a díszletek mögül. Vannak, akik el akarják zavarni őket, vannak, akik barátságosak, de végül mindannyian csatlakoznak a zenekarhoz, jókedvű báli hangulatban ér véget a titkos kaland.

Bornai Tibor
Laár András
II. Lengyelfi Miklós
Márton András

Közreműködnek:
A Magyar Nemzeti Balett művészei
MR Gyermekkórus
Ökrös Csaba
Soharóza kórus
Ókovács Szilveszter
Bornai Szilveszter

Adatok
előadó
KFT
cím
Bál az Operában 30!
alcím
Az első popkoncert az Operaházban DVD
kiadó
SzemTanú Bt.
kiadási év
2015
Cikkszám
828141
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!