Kathleen E. Woodiwiss, Jo Beverley, Tanya Anne Crosby, Samantha James - Esküvő éjfélkor

-30%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Kathleen E. Woodiwiss, Jo Beverley, Tanya Anne Crosby, Samantha James - Esküvő éjfélkor
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9635478305
2 000 Ft
1 400 Ft
Kezdete: 2022.01.17   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Részletek
Négy híres írónő kisregényét tartalmazza ez a kötet. Négy menyasszony, négy váratlan esély a boldogságra.

Az Eltökélt menyasszony egy belga csatatéren utazik keresztül, mindenórásan, mert nem hajlandó tudomásul venni, hogy születendő gyermeke fattyú. De ha a vér szerinti apa már nem teljesítheti kötelességét, megfelel-e a százados, aki önzetlenül hajlandó segíteni? Vagy nem is olyan öznetlen az ajánlata, hanem két valamit cserébe?

A Csók éjfél után hősnője egy hercegkisasszony, akinek egyetlen barátja van gyerekkorában: a kertész kisfia. Miután a herceg eltávolítja a kertészt és családját a birtokról, a fiút egyetlen gondolat élteti, hogy megmutassa, belőle is lhet úriember. És amikor a herceg halála után lányának két hét alatt férjhez kell mennie, mert különben elveszíti az örökségét, egy titokzatos férfi kéri meg a kezét…

Botrányos menyasszony: a férjhez menni nem akaró, büszke fiatal nő megcsókol egy megrögzött agglegényt, akinek be sincs mutatva! A lány apja, hogy elejét vegye a szóbeszédnek, ragaszkodik a házassághoz. Az erőszakkal, zsarolással összeboronált pár azonban egymásba szeret….

A Csábító csók az ifjú angol arisztokrata lányt és újdonsült férjét, a déli ültetvényest egyesíti, és örök boldogságot ígér. De lehet-e boldog az a házasság, amelyet pénzen vett menyasszonyal kötnek? Ráadásul ugyanazt a lányt már előbb el akarta adni nagybátyja egy gazembernek, aki nem szokott lemondani arról, ami az övé.
Adatok
szerző
Kathleen E. Woodiwiss, Jo Beverley, Tanya Anne Crosby, Samantha James
cím
Esküvő éjfélkor
kiadó
Magyar Könyvklub
kiadási év
2003
oldalszám
383
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635478309
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!