Ken Follett - Az Éden Kalapácsa

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Ken Follett - Az Éden Kalapácsa
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9638009489
1 380 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Részletek

Amikor a fenegyereknek tekintett John Truth rádiós élő műsorában hírt ad egy emberi kéz által előidézett földrengéssel fenyegető terroristacsoportról, akkor a veszélyt csak nagyon kevesen veszik komolyan. A fiatal kora ellenére tapasztalt és kemény FBI-ügynökre, Judy Maddoxra osztják ki a feladatot, hogy felvegye a harcot a magát Éden Kalapácsának nevező terroristacsoporttal.
Nyomozása során Judy kapcsolatba kerül Michael Quarcusszal, a tudós szeizmológussal, aki rádöbbenti, hogy szándékos emberi beavatkozással is lehetséges földrengést előidézni. Mikor aztán a Kalifornia egyik sivatagában bekövetkezett földrengésről kiderül, hogy azt mesterségesen keltették, akkor Judy már tudja, hogy elborzasztóan valós a terroristák fenyegetése. Judynak Michael segítségével kell meghatároznia a terroristák következő célpontját. Csodálatos, romantikusan drámai kapcsolatuk akkor bontakozik ki, amikor versenyt futnak a terroristák által szabott határidővel, hogy megelőzzenek egy hihetetlenül nagy katasztrófát.
Michael gyönyörű, de gonosz, különélő felesége tudtukon kívül teljesen az éles eszű, ellenállhatatlan szexuális vonzerővel rendelkező Priest szektavezér bűvkörébe kerülve és vele együttműködve ellopja Michael számítógépéből azokat a kulcsfontosságú adatokat, melyek lehetővé teszik, hogy az Éden Kalapácsa beváltsa apokaliptikus fenyegetését. A helyzetet még az is súlyosbítja, hogy Michael felesége és kisfia is Priest befolyása alatt áll. Mindnyájukat halálos veszedelem fenyegeti, amikor Judy és Michael megpróbálja megmenteni San Franciscót a romba dőléstől.

Adatok
szerző
Ken Follett
cím
Az Éden Kalapácsa
kiadó
Gabo Kiadó-Magyar Könyvklub
kiadási év
1999
oldalszám
416
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9799638009486
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom
Négy hét 5
Hét nap 171
Negyvennyolc óra 341