Gazsi Szabolcs - Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén

-40%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Gazsi Szabolcs - Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén
2 995 Ft
1 797 Ft
Kezdete: 2017.10.17   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft

Részletek
A könyvben szereplő utakon bejárjuk Gerecse és Vértes környékét, és megismerjük a hegységek belsejét is. A körtúrák kiindulópontja vonattal és autóval is könnyen megközelíthető.
A könyvben ismertetett 15 kerékpártúrából 6 a Vértesben, 7 a Gerecsében vezet, 1 túra Tatabányától Győrig kalauzol, 1 túra a Gerecséből kalandos terepen vezet át a Vértesbe. 5 terepen, azaz turistautakon vagy az erdészet által fenntartott utakon, 10 pedig aszfaltos, szilárd burkolatú köz- vagy forgalom elől elzárt erdészeti utakon halad. A könyv részletesen ismerteti az útvonalakat, felhívja a figyelmet az érdekes látnivalókra, a táj szépségeire. A könyv nem foglalkozik a műemlékek bemutatásával, de a leírt túrák pihenőit ott jelöli meg, ahol a kerékpáros talál látnivalót is.
A szerző az útvonalakat GPS-szel járta végig, az adatokat folyamatosan rögzítette, tehát a leírásban megadott szintek, távolságok a GPS készülékkel rögzített adatok.
Nos, nincs akkor más hátra, mint átlapozni az útvonalleírásokat, kiválasztani a legvonzóbbakat, majd bejárni azokat. Kalandra fel!
Adatok
szerző
Gazsi Szabolcs
cím
Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén
kiadó
Cser Kiadó
kiadási év
2013
állapot
ÚJ
oldalszám
140
kötés
puha kötés
ISBN
9789632783147
Cikkszám
499202
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!