Kevin J. Anderson, Brian Herbert - A Dűne - A Harkonnen-ház

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Kevin J. Anderson, Brian Herbert - A Dűne - A Harkonnen-ház
2 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek

A Harkonnen ház a Dűne: Az Atreides-ház megkezdett történet folytatásaként a már jól ismert karakterek segítségével idézi meg a titok, az ígéret és a csoda varázslatos világát, mely először Frank Herbert népszerű regényciklusának lapjain kelt életre.
Az aranyoroszlános trónus új urának, Shaddamnak hatalma még ingatag. Uralmát Vladimir Harkonnen báró is veszélyezteti, aki kielégíthetetlen hatalomvágytól vezérelve szinte bárkivel kész harcba szállni, csak hogy Háza eddig soha nem látott hatalomra tehessen szert. Elsődleges célpontjai az Atreides-ház és a titokzatos Bene Gesserit rend. A Dűne sivatagos világa, az Ix gépbolygója és számtalan más meghódított planéta nyögi a könyörtelen új elnyomók uralmát, akik az erőforrások - köztük a legismertebb, a csak a Dűnén fellelhető fűszer - végletekig való kihasználásában érdekeltek. Lázadók kis csoportjai azonban felveszik a harcot.
Leto Atreides számára, aki biztonságban és nyugalomban nőtt fel, fontos döntések ideje érkezett el. Választania kell szerelem és becsület, barátság és kötelesség között. Az Atreides-háznak végül csak egy választása marad - küzdelem a fennmaradásért..

Adatok
szerző
Kevin J. Anderson, Brian Herbert
cím
A Dűne - A Harkonnen-ház
alcím
Előjáték A Dűnéhez trilógia
kiadó
Szukits Könyvkiadó
kiadási év
2001
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
426
kötés
kemény kötés
ISBN
963-9393-34-7
Cikkszám
513664
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!