Khaled Hosseini - Ima a tengeren (szépséghibás)

-30%
Nincs raktáron
Khaled Hosseini - Ima a tengeren (szépséghibás)
állapot
ÚJ
ISBN
9789634335023
2 299 Ft
1 609 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft
Részletek

Khaled Hosseini, a New York Times sikerszerzője, a Papírsárkányok, az Egyezer tündöklő nap és az És a hegyek visszhangozzák írója ezzel a mélyen megrázó, csodálatosan illusztrált könyvecskével mondja el minden korosztálynak és a világ minden olvasójának, mit érez a közelmúlt szívszorító menekültválságával kapcsolatban.
Az Ima a tengeren egy, a háború miatt menekülő apa levele fiához. A tengeren való átkelés előestéjén az apa az alvó fiút nézve először egykori békés életüket, majd a háború pusztítását idézi fel. Éjszaka van, s a holdfényben aggódó apa mindössze annyit tehet gyermekéért, hogy a veszélyes tengeri út előtt imádkozik.
Hosseinit a Törökországban tengerbe fulladt hároméves szíriai kisfiú, Alan Kurdi szörnyű tragédiája indította arra, hogy emléket állítson azoknak a családoknak, akiknek el kellett menekülniük otthonaikból. A szerző a kötet minden bevételével az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságát és a Khaled Hosseini Alapítványt támogatja, hogy e szervezetek világszerte életmentő segítséget nyújthassanak a menekülteknek.

Adatok
szerző
Khaled Hosseini
cím
Ima a tengeren
kiadó
Libri Könyvkiadó
kiadási év
2018
oldalszám
48
kötés
kemény kötés védőborítóval
megjegyzés
védőborít széle picit sérült
Cikkszám
884352
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!