Khaled Hosseini - Ima a tengeren (szépséghibás)

-30%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Khaled Hosseini - Ima a tengeren (szépséghibás)
2 299 Ft
1 609 Ft
Kezdete: 2020.03.03   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Részletek

Khaled Hosseini, a New York Times sikerszerzője, a Papírsárkányok, az Egyezer tündöklő nap és az És a hegyek visszhangozzák írója ezzel a mélyen megrázó, csodálatosan illusztrált könyvecskével mondja el minden korosztálynak és a világ minden olvasójának, mit érez a közelmúlt szívszorító menekültválságával kapcsolatban.
Az Ima a tengeren egy, a háború miatt menekülő apa levele fiához. A tengeren való átkelés előestéjén az apa az alvó fiút nézve először egykori békés életüket, majd a háború pusztítását idézi fel. Éjszaka van, s a holdfényben aggódó apa mindössze annyit tehet gyermekéért, hogy a veszélyes tengeri út előtt imádkozik.
Hosseinit a Törökországban tengerbe fulladt hároméves szíriai kisfiú, Alan Kurdi szörnyű tragédiája indította arra, hogy emléket állítson azoknak a családoknak, akiknek el kellett menekülniük otthonaikból. A szerző a kötet minden bevételével az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságát és a Khaled Hosseini Alapítványt támogatja, hogy e szervezetek világszerte életmentő segítséget nyújthassanak a menekülteknek.

Adatok
szerző
Khaled Hosseini
cím
Ima a tengeren
kiadó
Libri Könyvkiadó
kiadási év
2018
állapot
ÚJ
oldalszám
48
kötés
kemény kötés védőborítóval
ISBN
9789634335023
megjegyzés
védőborít széle picit sérült
Cikkszám
884352
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!