Kommunikáció – magyar 9. munkafüzet a Szakiskolai közismeret tankönyvhöz

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Kommunikáció – magyar 9. munkafüzet a Szakiskolai közismeret tankönyvhöz
állapot
ÚJ
ISBN
9789636829353
700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
Részletek

Kinek ajánljuk?

A munkafüzet a szakiskolában tanuló diákoknak készült, akik a Szakiskolai közismereti tankönyv 9. anyagából tanulnak. 

Melyek a tankönyv legfontosabb jellemzői?

A munkafüzet a szakiskolai tankönyvcsalád része, a Szakiskolai közismereti tankönyv 9. Kommunikáció – magyar fejezetének tartalmaihoz kapcsolódik. A tankönyv tartalmában és szemléletében is újszerű: megváltozott tananyagtartalom, az egységes természetismeret, a digitális kultúra beemelése a tartalomba, illetve társművészetek szerepeltetése jellemzik. A tankönyv tematikai lehetőségekben, feladatokban egyaránt bőséges kínálatot nyújt, lehetőséget teremtve a tanárnak a diákok érdeklődéséhez, előzetes tudásához való alkalmazkodásra. Rendkívül sok, sokféle és sokrétű feladatot tartalmaznak a leckék. Olyan kínálatot ad a tankönyv, amely szélesebb az elvégezhetőnél, annak érdekében, hogy a motiváló erejű, a diákok számára érdekes anyagoktól lehessen elindulni, haladni a nehezebb kérdések, problémák felé.

A tananyag elsajátíttatásában, az egyes leckék feldolgozásában segít a munkafüzet. Szemléletében megfelel a tankönyv elvárásainak, feladatai segítenek a tankönyvi anyag feldolgozásában. A munkafüzet a kilencedikes tankönyv tananyagtartalmaihoz kapcsolódik, szerkezetében követve azt. Az egyes oldalpárokhoz olyan feladatokat kínál, amelyek alkalmasak a motiválásra, a tananyag differenciálására, a könnyebb óratervezésre, az oldalpárokhoz rendelt 2 tanóra hasznos és arányos kitöltésére.

A munkafüzet egyrészt helyet biztosít a tankönyvben megfogalmazott feladatoknak, másrészt kiegészítő feladatokat is tartalmaz például a helyesírás, a szövegalkotás és a szövegértés gyakorlására. A tankönyv és a munkafüzet közös használatával válik a tananyag teljessé, a tanulási folyamat sikeressé. A munkafüzet a gyakorlást, a tananyag megértését és a tanultak megőrzését segíti. A feladatok összeállításánál épít a diákok személyes érdeklődésére, az internet vagy a könyvtár használatára, sokféle és kreatív megoldásokat kívánó feladatokat tartalmaz.

Adatok
szerző
Dr. Hunya Márta, Kerber Zoltán, Kerberné Varga Anna
cím
Kommunikáció – magyar 9. munkafüzet a Szakiskolai közismeret tankönyvhöz
kiadó
Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet
kiadási év
2018
oldalszám
72
kötés
puha kötés
Kiadói kód
FI-511010906
Cikkszám
675247
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!