Konkolyné Gyuró Éva - Környezettervezés

-50%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Konkolyné Gyuró Éva - Környezettervezés
9 900 Ft
4 950 Ft
Kezdete: 2019.06.12   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 99 Ft
Részletek

A szerző hiányt pótló és nagyon aktuális munka elvégzésére vállalkozott. Jól érzékelhető, hogy az új szemléletű tervezések korát éljük. Bizonyos, hogy a környezeti szempontok érvényesítése nem pusztán a környezettervekben, de fejlesztési stratégiákban is mindinkább megkívánt feltétel lesz.
A környezettervezés korábbi szűk körű, többnyire a környezet rendezésére kiterjedő értelmezése kiszélesedik és nem lesz olyan területi vagy ágazati tervezési feladat, amely ne igényelné a környezettervezővel való együttműködést. A tervezés folyamattá válik, a tervező a terv megvalósulásának nyomon követését és a terv aktualizálását is elvégzi. Már évekkel ezelőtt szükségünk lett volna olyan ismeretekre és ismerethordozókra, amelyek az új szemléletű stratégiai tervezés és a fenntarthatóság követelményeit ismerő környezettervezők képzéséhez járultak volna hozzá.
A könyv pótolja e hiányok jelentős részét, átfogó képet ad a környezettervezés részterületeiről, kapcsolódásairól és metodikai segítséget nyújt az egyes tervtípusoknál jelentkező feladatok megoldásához. A környezet-, természet- és tájvédelmi, környezetrendezési, környezetgazdálkodási, környezettudományi, valamint térség-, terület-, illetve vidékfejlesztési szakok hallgatói és a gyakorló szakemberek számára készült, akik munkakörük révén készíttetői, illetve készítői a környezetterveknek.

Adatok
szerző
Konkolyné Gyuró Éva
cím
Környezettervezés
kiadó
Mezőgazda Kiadó
kiadási év
2013
állapot
ÚJ
oldalszám
448
kötés
kemény kötés
ISBN
9789632866826
Cikkszám
734084
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!