Konkolyné Gyuró Éva - Környezettervezés

-50%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Konkolyné Gyuró Éva - Környezettervezés
állapot
ÚJ
ISBN
9789632866826
9 900 Ft
4 950 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Részletek

A szerző hiányt pótló és nagyon aktuális munka elvégzésére vállalkozott. Jól érzékelhető, hogy az új szemléletű tervezések korát éljük. Bizonyos, hogy a környezeti szempontok érvényesítése nem pusztán a környezettervekben, de fejlesztési stratégiákban is mindinkább megkívánt feltétel lesz.
A környezettervezés korábbi szűk körű, többnyire a környezet rendezésére kiterjedő értelmezése kiszélesedik és nem lesz olyan területi vagy ágazati tervezési feladat, amely ne igényelné a környezettervezővel való együttműködést. A tervezés folyamattá válik, a tervező a terv megvalósulásának nyomon követését és a terv aktualizálását is elvégzi. Már évekkel ezelőtt szükségünk lett volna olyan ismeretekre és ismerethordozókra, amelyek az új szemléletű stratégiai tervezés és a fenntarthatóság követelményeit ismerő környezettervezők képzéséhez járultak volna hozzá.
A könyv pótolja e hiányok jelentős részét, átfogó képet ad a környezettervezés részterületeiről, kapcsolódásairól és metodikai segítséget nyújt az egyes tervtípusoknál jelentkező feladatok megoldásához. A környezet-, természet- és tájvédelmi, környezetrendezési, környezetgazdálkodási, környezettudományi, valamint térség-, terület-, illetve vidékfejlesztési szakok hallgatói és a gyakorló szakemberek számára készült, akik munkakörük révén készíttetői, illetve készítői a környezetterveknek.

Adatok
szerző
Konkolyné Gyuró Éva
cím
Környezettervezés
kiadó
Mezőgazda Kiadó
kiadási év
2013
oldalszám
448
kötés
kemény kötés
Cikkszám
734084
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!