Kövi Szabolcs: Angyali sugallat CD

-30%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Kövi Szabolcs: Angyali sugallat CD
2 100 Ft
1 470 Ft
Kezdete: 2020.03.16   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft

 

Részletek


1. Inspiráció

2. Szelíd érintés

3. Gyermekem angyala

4. Angyalok földje

5. A béke angyala

6. Angyali szeretet

7. A Fény

8. Magány a felhők között

9. Ámor

10. Csodálatos élet

11. Megbékélés

12. Aki átkísér

13. Szférák zenéje

14. VisszatekintésTeljes műsoridő: 60 percElőadják:

Kövi Szabolcs: zeneszerzés, hangfelvétel, saját szemplerek, fuvola, ír furulyák, bawu, okarina, ney, indián szerelmi furulya, melodion, futujara, bansoori, hárfacitera, citera, shanti, chimes, harangok, csengettyűk, (Szemplerek: Spectrasonics: Vocal Planet, Tonehammer: Francesca, East West: Ql Voices of Passion)

Lévai Mária: hárfa, Ruzsicky Nóra: ének, Kövi Arthúr Bálint: csellóSzületésünktől a halálunkig elkísérnek bennünket a mellénk rendelt védőangyalaink. Milyen lehet az ő életük, milyenek az érzéseik, gondolataik, miközben vigyáznak ránk? Zeném segít bepillantást nyerni varázslatos párhuzamos világukba, amikor pedig elmerülünk ebben, már jó úton járunk, hogy szorosabbra fűzzük velük a kapcsolatunkat. Ők nem csak vigyáznak ránk, de inspirálnak minket, igyekeznek életünket a jó irányba terelni. A saját érdekünk, hogy kapcsolatba kerüljünk velük, figyeljünk rájuk, mert vezetnek minket. Mindenki harmóniára vágyik, ehhez pedig a legfontosabb érezni, nem vagyunk egyedül, a legreménytelenebb órán is ott van velünk kirendelt társunk, aki kapcsolatunk az Éghez. Ne féljünk őket megszólítani, megismerni, kérni és életünk reményteljesebb lesz…

Az album hangulata nagyon nyugodt, lebegő, felemelő és pozitív, ezért ajánlom meditációhoz, relaxációhoz, terápiához, alkotómunkához, pihentető alváshoz, gyermekek nyugtatásához!
Adatok
előadó
Kövi Szabolcs
cím
Angyali sugallat CD
kiadó
szerzői kiadás
kiadási év
2013
állapot
ÚJ
kötés
papírtokban
megjegyzés
játékidő: 60:00
Cikkszám
813688
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!