László Ervin - A Kozmosz intelligenciája - Miért vagyunk itt? Újabb válaszok a tudomány határairól.

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
László Ervin - A Kozmosz intelligenciája - Miért vagyunk itt? Újabb válaszok a tudomány határairól.
4 500 Ft
4 050 Ft
Kezdete: 2020.06.19   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 81 Ft
Részletek

Útmutató az identitásunk és az életcélunk megértéséhez a világban

Az elavult mainstream paradigma szerint a világ egy óriási gépezet, amely az ismert törvények és szabályszerűségek szerint működik. Azonban a tudományban egy új paradigma van kialakulóban, amely más koncepciót kínál, ami szerint a világ egy összekapcsolódó, koherens egész, amelyet egy kozmikus intelligencia hat át. Ez egy nem véges, mechanisztikus-anyagi világ, hanem egy tudatosság által infundált teljes rendszer. Olyan tudatos lények vagyunk, akik felbukkantak és együtt fejlődnek, mint komplex, kozmikus intelligenciává formálódott rezgések az Ákáshisztikus világegyetemben.

László Ervin és a tudományos világ, a kozmológia és a spiritualitás élvonalába tartozó munkatársai újra értelmezik az emberiséget évezredek óta foglalkoztató kérdéseket: kik vagyunk, miért vagyunk itt? A válaszok pedig zökkenőmentesen illeszkednek a már ismert tudásunkhoz, valamint a tudomány új felfedezéseihez is, felfedve ezzel az emberiség előrehaladását ezen a bolygón.

A könyv megmutatja, hogyan jutottunk el a kritikai inkoherencia pontjához, és rámutat, hogy csak úgy tudjuk megmenteni magunkat, környezetünket és társadalmunkat, ha új gondolkodást fejlesztünk ki, amelyhez az egész emberiség szükséges. A szerző egy útleírást kínál ezen evolúció kiindulópontjához, bemutatja a világegyetem tudatának természetét, valamint, hogy miként viselkedik a testünk és a lelkünk a kozmosz intelligenciájának adóvevőjeként.

Magyarázatot kapunk a könyvből, hogy miként értelmezzük a tudomány új világkoncepcióját, és hogyan fedezzük fel újra identitásunkat és életcéljainkat a világban. László Ervin és munkatársai (Sági Mária, Kingsley L. Dennis, Emanuel Kuntzelman, Dawna Jones, Shamik Desai, Gerry Jacobs és John R. Audette) segítenek nekünk felfedezni, hogyan vészeljük át ezt a nehézségekkel teli időszakot, és hogy hogyan léphetünk át a béke, a koherencia és a globális jólét új korszakába.

Adatok
szerző
László Ervin
cím
A Kozmosz intelligenciája
alcím
Miért vagyunk itt? Újabb válaszok a tudomány határairól.
kiadó
Angyali Menedék Kiadó
kiadási év
2018
állapot
ÚJ
oldalszám
194
kötés
kemény kötés
ISBN
9786156547536
Cikkszám
707663
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!