Laura Allen, David M. Pounds - Alapvető klinikai masszázsterápia (3. kiadás)

ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Laura Allen, David M. Pounds - Alapvető klinikai masszázsterápia (3. kiadás)
8 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 178 Ft
Részletek

Legyen sikeres tanulmányaiban és masszázsterápiás karrierjében a Clay és Pounds Alapvető klinikai masszázsterápia című könyv révén!

Ez a részletgazdag és gyakorlatorientált könyv segít szilárd alapokat szerezni a hatékony és sikeres praxishoz szükséges tapintástechnika és izomanatómia terén, mivel élethűen ismerteti a klinikai masszázsterápia alapvető módszereit. Ehhez segítségül hívja az emberi testről készült illusztrációk beágyazását az élő modellekről készített fényképekbe.

 

Főbb jellemzők

• Több, mint 550 színes illusztrációval mutatjuk be az egyes izmokat és izomcsoportokat, a környező struktúrákat, a felületi tájékozódási pontokat és a terapeuta kezét.

• A technikák illusztrációi nyilakat tartalmaznak, amelyekkel jelezzük a masszázsfogások, nyújtások irányát.

• Vizuális takarási javaslatok segítik a megfelelő takarást, maximálisan figyelembe véve a kezelt izmokhoz való hozzáférést.

• Esettanulmányok segítenek integrálni a fejezetekben foglaltakat, és belátni/megérteni, hogy azok hogyan alkalmazhatók a gyakorlatban.

• ­­Tanulási célok és Ellenőrző kérdések segítenek átlátni a főbb koncepciókat és technikákat, valamint megbizonyosodni arról, hogy az ismeretek elsajátítása megfelelően történt-e.

Adatok
szerző
Laura Allen, David M. Pounds
cím
Alapvető klinikai masszázsterápia (3. kiadás)
kiadó
Medicina Kiadó
kiadási év
2020
állapot
ÚJ
oldalszám
386
kötés
puha kötés
ISBN
9789632267548
Cikkszám
877332
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!