Laurell K. Hamilton - Gyilkos tánc - Anita Blake,vámpírvadász

Nincs raktáron
Laurell K. Hamilton - Gyilkos tánc - Anita Blake,vámpírvadász
állapot
ÚJ
ISBN
9786155049026
RRP: 2 980 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 533 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Részletek
A szerző nagysikerű Anita Blake-sorozatának hatodik kötete Most Anita Blake az, akire vadásznak. Valaki 500.000 dolláros vérdíjat tűzött ki a fejére, így bujkálnia kell. Jean-Claude pedig, a város vámpírmestere csak a megfelelő alkalomra vár, hogy belebújhasson Anita elméjébe, a szívébe... és talán az ágyába is.
Elérkezett az idő. Anita Blake-nek választania kell... egy vámpír és egy vérfarkas között. Anita Blake, profi halottkeltő és vámpírvadász. De ez alkalommal rá vadásznak. Valaki 500 000 dolláros vérdíjat tűzött ki a fejére, így bujkálnia kell, és az sem árt, ha közben kideríti, ki haragszik rá ennyire. Vajon ember vagy szörnyeteg akarja őt eltenni láb alól? Hogy ne legyen túl egyszerű a dolga, Anitának nem csak a saját életét kell megmentenie.
Vérfarkas barátja, Richard nem hajlandó megölni a falka jelenlegi alfahímét, ezért összeütközésbe kerül a farkasok vezéreivel. Jean-Claude pedig, a város vámpírmestere csak a megfelelő alkalomra vár, hogy belebújhasson Anita elméjébe, a szívébe... és talán az ágyába is.
Adatok
szerző
Laurell K. Hamilton
cím
Gyilkos tánc
kiadó
Agave
kiadási év
2010
oldalszám
415
kötés
puha kötés
sorozatcím
Anita Blake, vámpírvadász
Cikkszám
9786155049026
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!