Laurent Obertone - Gerilla - Barbárok ideje

-15%
ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Laurent Obertone - Gerilla - Barbárok ideje
4 990 Ft
4 241 Ft
Kezdete: 2020.11.19   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 85 Ft
Részletek

Utazás a totális háború mélyére

Amit sokan el sem tudtak képzelni, az vált valósággá

Nincs többé állam. Franciaország három nap alatt összeomlott és ki van szolgáltatva az utcákat uralmuk alatt tartó gyilkosoknak és a vidéket terrorizáló martalócoknak. Mindenhol az őrület, a nyers erőszak, a halál és a fosztogató bandák kegyetlenkedései.

A különböző párizsi kerületeket uraló iszlamista kalifátusokban minden képzeletet felülmúló öldöklés veszi kezdetét, ezeknek elsődleges célpontja az őshonos fehér lakosság.

Átlőtt koponyák, a menekülők árnyai, az elpusztított utcák, holttestek, ameddig a szem ellát, sírás, sikolyok, az automata fegyverek gyakorlatilag bárhol felcsattanó sorozatai, gejzírként feltörő lángok.

A Gerilla - Franciaország végnapjai nemzetközi bestseller bemutatta Franciaország összeomlását. Köszöntünk az odüsszeia szédületes folytatásában!

Laurent Obertone újságíró és író, akinek első regényét tucatnyi nyelvre lefordították, kitol minden határt, és fejest ugrik velünk egy hangos, sötét és brutális világba, melynek realizmusa példanélküli. A Gerilla saga 2. kötete, A barbárok ideje a hírszerzés és a különleges erők vészforgatókönyvein és polgárháborúk túlélőinek közvetlen elbeszélésein alapul.

Adatok
szerző
Laurent Obertone
cím
Gerilla - Barbárok ideje
kiadó
Kárpátia Stúdió Kft.
kiadási év
2020
állapot
ÚJ
oldalszám
582
kötés
puha kötés
ISBN
9786155374517
Cikkszám
450877
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!