Lorna Byrne - Angyalok nyelvén

Nincs raktáron
Lorna Byrne - Angyalok nyelvén
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789633410745
1 760 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Lorna Byrne
Angyalok nyelvén
Sanoma Budapest Kiadói Rt., 2013
335 o., puha kötés
ISBN: 9789633410745
2975.-
Részletek
Vajon eltűnődünk-e olykor, miféle misztérium bújhat meg mindennapjaink mögött? És mit gondolunk a túlvilágról? Az Angyalok nyelvén egy megrendítő, egyben lelkesítő utazás egy hétköznapi szemmel nem látható világba. Lorna Byrne-t kicsi kora óta angyalok veszik körül. Gyerekként úgy vélte, ez természetes, és mindenki tud ezekről a nem földi teremtményekről, melyek ott vannak az emberrel. A felnőttek szemében azonban Lorna furcsának tűnt, sőt, retardáltnak vélték.
Ma már viszont a világ minden tájáról betegek és a legkülönfélébb problémákkal küzdők keresik fel, hogy gyógyulást, megnyugtató szavakat nyerjenek tőle. Különböző vallások tudósai is hozzá fordulnak tanácsért, útmutatásért. Képes lelkekkel és angyalokkal beszélgetni, és ahogy megosztja velünk a spirituális világról való bensőséges ismereteit, a remény és a szeretet üzenetét közvetíti mindannyiunk felé.
Az Angyalok nyelvén Lorna lenyűgöző élettörténetét meséli el. Érzékletes leírásaiban megelevenedik a gyermekkor szegényes dublini városrésze, a munkakeresés viszontagságai, és álmai hercege is, akihez feleségül megy – vállalva a tragikus végkifejletet.
Lorna története révén különleges betekintést nyerhetünk az angyali segítségbe, melyben részesülünk, mindig, minden pillanatban. Ahogy ő fogalmaz: „Csak kérni kell, ennyi az egész!”
Adatok
szerző
Lorna Byrne
cím
Angyalok nyelvén
kiadó
Sanoma Budapest Kiadói Rt.
kiadási év
2013
oldalszám
335
kötés
puha kötés
Cikkszám
658336
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!