Mabel Katz - Maluhia, a boldog város (a Ho'oponopono alapján)

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Mabel Katz - Maluhia, a boldog város (a Ho'oponopono alapján)
3 900 Ft
3 510 Ft
Kezdete: 2019.01.18   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Részletek

Gyermekek (és felnőttek) inspirálására, hogy boldogabb világot teremtsenek
Maluhia népe ismeri a boldogság, az egészséges és békés élet titkát. Turisták ezrei látogatják ezt a tengerparti várost, mert tudni akarják, hogy élhetnének ők is így. A jó hír az, hogy az idegenvezetők mindannyian gyermekek, és boldogan osztják meg ezt titkot.
Kalandjaik körbeviszik az olvasót az egész városban, az élet számos területét érintve. Nem csak mesélnek róa, hanem be is mutatják, hogy a Ho’oponopono, az ősi hawaii művészet egyszerű gyakorlásával hogyan érhetünk el lényeges változást mind a magánéletünkben, mind az egész bolygó életében. A könyvben olyan témák találhatók, mint az önbecsülés, a hála és a megbocsátás, amelyek a cselekvés alapjául szolgálnak
Ezek a történetek nem tanmesék, hanem valós élményeken alapulnak, melyeket a nagy mester, Dr. Ihaleakalá Hew Len és Mabel Katz, a világszerte ismert előadó, tréner, békenagykövet osztanak meg velünk. A történetek egy része a Mabel, valamint a hallgatói által megtapasztalt élményeket is közkinccsé teszik. A valóságos alapokon nyugvó üzenetek ragyogóak, és felébresztik mind a fiatalok, mind a felnőttek tudatosságát. Felvázolják, hogyan lehet a világ az élet valóban sokkal boldogabb és nyugodtabb helyszíne. Hangsúlyozzák, hogy mennyire fontos pozitívan támogatni a gyermekeink képzelőerejét és hiedelmeit, engedni, hogy önmaguk legyenek, hogy így teremthessék meg a mindannyiunk számára jobb világot.
A szerző, Mabel Katz olyan vidám történeteket vetett papírra, amelyeket a szülők felolvashatnak bármilyen korú gyermekeiknek. 26 csodás mesében ültette el a bolygó átalakításának magocskáit, az egyes emberen keresztül.

Adatok
szerző
Mabel Katz
cím
Maluhia, a boldog város (a Ho'oponopono alapján)
kiadó
Suerte Bt
kiadási év
2017
állapot
ÚJ
oldalszám
240
kötés
puha kötés
ISBN
9789631295979
Cikkszám
829766
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!