Mantak Chia - Páncélinges Chi Kung - Többszörös erő és (ellen)állóképesség

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Mantak Chia - Páncélinges Chi Kung - Többszörös erő és (ellen)állóképesség
állapot
ÚJ
ISBN
9789639219830
4 000 Ft
3 400 Ft
Kezdete: 2021.09.10   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek
A kungfu egyik formája, a Páncélinges Chi Kung segítségével az ember már jóval a lőfegyverek eljövetele előtt képes volt igen erős, a kézitusák igénybevételének ellenálló testet kifejleszteni. A harcművészet azonban még akkor is csak a Páncélinges Chi Kung egyik alkalmazási területe volt, mára viszont a többi terület még fontosabb bárki számára, aki jó egészséget, éles elmét és spirituális fejlődést szeretne.

Ebben a könyvében Mantak Chia mester bemutatja ezt az ősi gyakorlatsort, amely megerősíti a belső szerveket, létrehozza a földenergia felvételéhez szükséges gyökereket, és egyesíti a fizikai, a mentális és a spirituális egészséget. Bemutatja, hogy légzőgyakorlatok egyedülálló rendszerének révén hogyan tölthetünk levegőt tartósan a létfontosságú szerveket körülvevő kötőszövetek (pólyák) közé, ezáltal szinte áthatolhatatlanná téve a sérülések előtt – nem kell mondanunk, milyen jótékony ez a sportolók, harcművészek stb. számára. Az olvasók megtudhatják, hogy a földenergiával összekapcsolódva hogyan vezethetik át a gravitációs és gyógyító erőt a csontszerkezetükön. Chia mester emellett megismerteti a testtartásokat, az izom-ín meridiánokat és a napi gyakorlatok kidolgozásához szükséges útmutatókat. Miután a gyakorlók megerősítették gyökereiket és érzékenységüket, a magasabb spirituális munkára összpontosíthatnak.

Több taoista mester tanítványa, Mantak Chia, 1979-ben alapította a Gyógyító Tao rendszert. Világszerte több tízezer tanítványt oktatott, minden évben körbejárja a világot, 2011 októberétől Magyarországon is tart tanfolyamokat. Ő a Tao Garden Integrative Medicine Health Spa nevű oktatóközpont igazgatója, Észak-Thaiföldön. Több tucat könyv, köztük a Multiorgazmusos férfi című bestseller szerzője.
Adatok
szerző
Mantak Chia
cím
Páncélinges Chi Kung
alcím
Többszörös erő és (ellen)állóképesség
kiadó
Lunarimpex Kiadó
kiadási év
2012
oldalszám
278
kötés
puha kötés
Cikkszám
803238
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!