Marianne Williamson - Visszatérés a szeretethez - Gondolatok A csodák tanítása alapelveiről

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
Marianne Williamson - Visszatérés a szeretethez - Gondolatok A csodák tanítása alapelveiről
állapot
ÚJ
ISBN
9789635071531
4 490 Ft
3 817 Ft
Kezdete: 2021.05.31   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Részletek

"A legmélyebb félelmünk nem az, hogy kevesek vagyunk. A legmélyebb félelmünk az, hogy végtelenül erősek vagyunk. Nem a sötétség, hanem a belőlünk áradó fény az, ami a leginkább megfélemlít minket."

Kivételes mélységű útmutató, amelyben Marianne Willamson megosztja az olvasóval érzéseit és elmélkedéseit A csodák tanítása spirituális klasszikussal kapcsolatban, és arról, milyen csodákra képes önmagában a szeretet. Marianne a kezünkbe adja a benső béke kulcsát: a szeretet bámulatos erejében rejlő csodát. Megmutatja, miként válhat mindnyájunkból csodatevő, ha a szeretetet választjuk, és ezt tesszük meg életünk középpontjává. Nem kell mást tennünk, mint szívvel-lélekkel élni mindennapjainkat egy teljesebb életért, hogy egy békésebb és szeretettel teli világot teremthessünk meg a gyermekeink számára.

"Egy klasszikus." - Deepak Chopra
"Egy kincs." - Wayne Dyer


"E könyvem mondanivalója azon alapul, amit A csodák tanításából tanultam. A Tanítás alapelveiről szól, ahogyan én értelmezem és alkalmazom ezeket a mindennapi életben. A Visszatérés a szeretethez azt az üzenetet közvetíti, hogy a szeretet erősít, nem pedig gyengít bennünket, és mindig a megoldást jelenti, valahányszor problémákkal szembesülünk. A könyvet minden sebre gyógyírt jelentő balzsamnak szántam, útmutatóul a szeretet csodájának alkalmazásához. Mindegy, hogy a kapcsolataink, az egészségi állapotunk, a karrierünk vagy más dolgok miatt állunk ki lelki kínokat; a szeretet ereje a hatékony gyógymód, a válasz."


Marianne Williamson nemzetközileg elismert író, előadó, politikai aktivista, spirituális tanító. Tizennégy könyve jelent meg, ezek közül négy a New York Times bestsellerek listájának első helyére került. A Newsweek magazin nemzedéke egyik legbefolyásosabb személyiségének nevezte.

Adatok
szerző
Marianne Williamson
cím
Visszatérés a szeretethez
alcím
Gondolatok A csodák tanítása alapelveiről
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2021
oldalszám
323
kötés
kemény kötés
Cikkszám
639009
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!