Mark Stavish - Egregorok - Az emberek sorsát befolyásoló okkult entitások

-10%
Nincs raktáron
Mark Stavish - Egregorok - Az emberek sorsát befolyásoló okkult entitások
állapot
ÚJ
ISBN
9786155647963
3 990 Ft
3 591 Ft
Kezdete: 2021.11.10   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Részletek

Az első könyv, ami bemutatja az egregorok, a kollektív csoporttudat által létrehozott, nagyhatalmú, autonóm pszichikai lények történetét és emberiségre gyakorolt hatását.

Bemutatja az egregorok történetét az ókortól napjainkig, beleértve a nyugati misztikus hagyományokban, tömegkultúrában és médiában betöltött szerepüket.

Dokumentált példákat hoz az egregorok létezésére az ókori Görögországból és Rómából, a tibeti buddhizmusból, az iszlámból, a modern ezoterikus hagyományokból, H. P. Lovecraft és Kenneth Grant írásaiból, valamint Julius Evola és Aleister Crowley követőinek tollából.

Gyakorlati útmutatót ad az egregorok azonosításához, az élősködő, pusztító entitásoktól való megszabadulásához, és szükség esetén azok megsemmisítéséhez.

A nyugati okkultizmus egyik legfontosabb, de alig ismert koncepciója az egregor, a kollektív csoporttudat által létrehozott autonóm pszichikai lény. Az egregorokat egy csoport tagjainak (például egy kis kovennek vagy egy egész nemzetnek) a hite, rituáléi és áldozatai tartják életben. Az egregor, ami kellően sok energiához jut, önálló életre kel, független istenséggé válik, ami a hívei erejét felhasználva hajszolja tovább saját spirituális fejlődését és anyagi vágyait...

Adatok
szerző
Mark Stavish
cím
Egregorok
alcím
Az emberek sorsát befolyásoló okkult entitások
kiadó
Angyali Menedék Kiadó
kiadási év
2019
oldalszám
152
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9786155647963
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!