Mary Higgins Clark - Szólíts kedvesemnek

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Mary Higgins Clark - Szólíts kedvesemnek
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9635483813
1 100 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
Részletek

A Szólíts kedvesemnek hosszú ideje makacsul őrzi az első helyek egyikét a nyugati lapok sikerlistáján. Amerika első számú krimiírónőjének regénye sok arcát mutatja meg a szerelemnek, amely a virágok nyelvén a vörös rózsával azonosítható. De vörös rózsából és szerelemből gyilkosság lesz, a férj életfogytiglan börtönbüntetését tölti, a vörös rózsa pedig nyomra vezető bűnjelként hervad el.
A fiatal ügyészhelyettesnő, Kerry McGrath a "vörös rózsás gyilkosság" idején kezd csak dolgozni, de igen mély benyomást tesz rá főnökének, a főügyész Frank Greennek brilliáns logikája, amellyel rács mögé juttatja a férjet. Mélyen belevésődik emlékezetébe az a pár fotó is, amit a gyönyörűséges áldozatról látott. Tíz év múlva autóbalesetet szenvedett lányát viszi egy plasztikai sebészhez, akinek rendelőjében ugyanaz a csodálatos nő bukkan fel. Majd valahol másutt hajszálra ugyanaz az arc!
A bírói szék várományosa, Kerry, egy keresztes vitéz megszállottságával veti rá magát a rejtélyre. Közben szerelmet, szenvedélyt, bűnt és ártatlanságot talál - csak soha nem ott ahol hirdetik!

Adatok
szerző
Mary Higgins Clark
cím
Szólíts kedvesemnek
kiadó
Magyar Könyvklub
kiadási év
1996
oldalszám
285
kötés
kemény kötés
Cikkszám
427250
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!