Matthieu Ricard - A meditáció művészete

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Matthieu Ricard - A meditáció művészete
1 890 Ft
1 607 Ft
Kezdete: 2019.06.16   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Részletek

A tudósok a világ legboldogabb emberének tartják azt a francia genetikust, aki több évtizede a Dalai Láma követőjeként, segítőjeként a Himalájában él buddhista szerzetesként. A kutatásban a meditáció, az együttérzés és a boldogság összefüggését vizsgálták és azt tapasztalták, hogy a 70 éves Matthieu Ricard agyát meditációs gyakorlata teljesen átalakította. Egészen másképp működik, mint a többi emberé, és boldogabb, mint mindenki más.
Ricard szenvedélyesen terjeszti a világban, hogy a meditáció megváltoztatja az agyműködést, és segít abban, hogy az emberek megtalálják boldogságukat. Meggyőződése, hogy minél többet meditálunk, annál boldogabbnak érezzük magunkat.
A meditáció művészete megmutatja, hogy ha naponta meditálunk, változtathatunk a saját magunkról és a világról alkotott elképzelésünkön. Zseniálisan inspiráló munkájában Matthieu Ricard a meditáció elméleti és gyakorlati aspektusain keresztül szól hozzánk. Tanítása minden állomását példákkal és képekkel illusztrálja, melyek egyre mélyebbre vezetik az olvasót saját gyakorlatában.

Adatok
szerző
Matthieu Ricard
cím
A meditáció művészete
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2017
állapot
ÚJ
oldalszám
144
kötés
puha kötés
ISBN
9789632912936
Cikkszám
217114
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!