Michel de Gréce - A császárné búcsúja

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Michel de Gréce - A császárné búcsúja
állapot
antikvár könyv, szép állapotú
ISBN
9789636431327
2 440 Ft
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
Részletek

Uralkodói családok szövevényes története a 19. századból. Egy különös lányé, aki a belga királyság és az Osztrák-Magyar Monarchia bonyolult, politikai csatározásokkal terhes családi viszonyai közé kerül. Sarolta, Lajos Fülöp unokája, szép, intelligens, és legalább annyira akaratos, mint amennyire rejtélyes fiatal nő. Életében keveredik a kaland, a regényesség és a tragédia.
Habár állandóan ünneplik, és számos esemény szereplőjeként folyton szem előtt van, élete talányos marad. Ilyen titkokkal terhelt viszony házassága is Miksa főherceggel. Látszólag szenvedélyesen szerették egymást, mégis egyfolytában menekültek egymás elől. Milyen intrikák sorozataként válhattak a távoli Mexikó császári párjává? Milyen baljós események sorozata veszi kezdetét hatalomra kerülésükkor?
Álompár Ferenc József és Sisi árnyékában: Sarolta és Miksa kettőse végre méltó figyelmet kaphat. Szerelmüknek és Sarolta izgalmas, tragédiákkal terhelt életének regényes története ez a könyv.
A hercegi családból származó szerző eddig fel nem tárt magánarchívumi dokumentumokban kutathatott, új megvilágításba helyezve ezzel a császárné rendkívüli életét.

Adatok
szerző
Michel de Gréce
cím
A császárné búcsúja
kiadó
General Press Kiadó
kiadási év
2009
oldalszám
429
kötés
kemény kötés
sorozatcím
Regényes történelem
Cikkszám
9789636431327
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!