Molnár Csaba - A három kristály legendája

Nincs raktáron
Molnár Csaba - A három kristály legendája
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
978-615-5180-00-2
1 280 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

Sam Bostonban éli a tízévesek mindennapjait: iskolába jár, barátaival baseballmeccset néz, lefekvés előtt képregényeket fal. Fogalma sin róla, hogy ruhásszekrénye időnként rejtélyes átjáróként szolgál.
Más korokban és világokban Moróc, a háromkarú, fehér bundás gun hatalmas rákszörnyekre vadászik. Kacor, a szépséges szárnyas szlim lovag pedig egy sárkány megleckéztetésére indul.
Életük mindörökre megváltozik, amikor a köztes világból érkező alakváltók arra kérik őket, induljanak veszélyes küldetésre egymás világaiban. Útjukat számtalan akadály nehezíti: rákszörnyek, a szlimek és a sárkányok közt kirobbanó háború, a bostoni rendőrség az az FBI. Feladatuk egyszerűnek tűnik: egyetlen nap leforgása alatt kell megtalálniuk a világtengely mentén elmozdult kristályokat, különben a három világ széthullik az univerzumban.
Mi célt szolgálnak a kristályok? miért kell őrizni őket? Mi az a világtengely? Kicsodák a primorok ezek a különös alakok? Kik esznek szoszát, kik isznak tulát?
A nem mindennapi fantáziával megáldott szerző a válaszokat apránként adagolva, a feszültséget a végletekig fokozza. A valós és képzeletbeli eseményeket váltogatva éri el, hogy a mindvégig fordulatos, filmszerű, izgalmas regényt letéve elgondolkodjunk: talán nem is mesét olvastunk eddig, lehet hogy nem is fantázia birodalmában jártunk?!
Lenyűgöző történet a humanitásról, a felnőtt válásról!

Adatok
szerző
Molnár Csaba
cím
A három kristály legendája
kiadó
Tarandus Kiadó
kiadási év
2011
oldalszám
343
kötés
kemény kötés védőborítóval
Cikkszám
113013
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!