Napoleon Hill - Az erő útja

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
8 db
Napoleon Hill - Az erő útja
3 990 Ft
3 391 Ft
Kezdete: 2021.01.03   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 68 Ft
Részletek

Napoleon Hill egy elveszettnek hitt kéziratából készült könyvét tarthatod a kezedben. A nemrég napvilágot látott anyag 1941-ben készült el, szerzője kézikönyvnek szánta azoknak, akik próbáltak kiemelkedni a nagy gazdasági világválság csődjéből.

Az önfejlesztő irodalom atyjaként számon tartott, méltán világhíres Napoleon Hill Az erő útja című könyvében nagyon fontos üzenetet ad át olvasóinak; jelenünk nem feltétlenül határozza meg a jövőnket.

Legyél akármilyen szorult helyzetben, legyenek akármennyire borúsak a kilátásaid, tudatában kell lenned annak, hogy birtokodban van AZ ERŐ, amit szándékaid szolgálatába állíthatsz. Jól példázza mindezt a történelem számos nagy formátumú, sikeres személyiségének élettörténete, melyeket Te is megismerhetsz. Az inspiráló elbeszélések rávilágítanak, hogy az erő sokszor teljesen kiszámíthatatlan módon lép működésbe, hogy elvezessen a sikerig.

Formáld át gondolkodásmódod, vidd sikerre Te is azt, amihez a legjobban értesz! Ez a kézikönyv segít, hogy észrevedd és működtesd az erőt. Ha elsajátítod Napoleon Hill saját kezűleg összeállított, mindmáig praktikus, örök érvényű leckéit, az élet olyan lehetőségeket nyit meg előtted, melyekről korábban nem is álmodtál.

Adatok
szerző
Napoleon Hill
cím
Az erő útja
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2018
állapot
ÚJ
oldalszám
213
kötés
kemény kötés
ISBN
9789635298563
Cikkszám
160625
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!