Nicola Yoon - Minden, minden - A legnagyobb kockázat, ha nem vállalsz kockázatot.

Nincs raktáron
Nicola Yoon - Minden, minden - A legnagyobb kockázat, ha nem vállalsz kockázatot.
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789634062103
1 480 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Részletek

Nagyon ritka, de nagyon híres betegségben szenvedek. Gyakorlatilag az egész világra allergiás vagyok. Sosem lépek ki a házból. Már tizenhét éve. Csak anyu és az ápolónőm, Carla van itt velem.
Aztán egy napon egy költöztető cég teherautója áll meg a szomszéd ház előtt. Kinézek az ablakomon, és akkor meglátom őt. Magas, vékony, és csak feketét visel – fekete a pólója, a nadrágja, az edzőcipője, sőt még a kötött sapkája is, ami alól egyáltalán nem lóg ki a haja. Észreveszi, hogy őt figyelem, és megakad rajtam a tekintete. Csak nézzük egymást. Olly a neve.
Lehet, hogy nem lehet megjósolni a jövőt, de azért ezt-azt mégis meg lehet. Például nagyjából biztos vagyok benne, hogy bele fogok szeretni Ollyba. És szinte biztos, hogy annak katasztrófa lesz a vége.

Nicola Yoon Jamaicán és Brooklynban, Long Islanden nőtt fel. Jelenleg Los Angelesben, Kaliforniában él a férjével, a kötet illusztrátorával, és a lányával, akiket őrülten szeret. A Minden, minden az első regénye.

David Yoon író és designer. Feleségével, Nicola Yoonnal Los Angelesben, Kaliforniában él. Történetekről beszélgetnek, és felolvasnak hároméves lányuknak, Pennynek. David illusztrálta a Minden, mindent.

Adatok
szerző
Nicola Yoon
cím
Minden, minden
alcím
A legnagyobb kockázat, ha nem vállalsz kockázatot.
kiadó
Gabo Kiadó
kiadási év
2016
oldalszám
334
kötés
puha kötés
Cikkszám
230608
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!