Norman Vincent Peale - Út a boldoguláshoz

Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Norman Vincent Peale - Út a boldoguláshoz
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9639188948
980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek

Sok száz olvasó írta ezt a könyvet, én csak összegyűjtöttem a tapasztalataikat.

Ez a könyv a sikerek könyve, olyan szenzációs esetek sorozata, amelyek megtörténtek annak a sok ezernek az életében, akik őszinte igyekezettel léptek új utakra.

Mióta a pozitív gondolkodás hatalma című könyvemet kiadták, sok ezer olvasó keresett fel a levelével. Beszámoltak arról, hogy a pozitív gondolkodás elveinek alkalmazásával miképpen küzdötték le félelmeiket, belső konfliktusaikat, hogyan javítottak személyes kapcsolataikon, mennyiben javult az egészségük és milyen módon tettek szert új, erős önbizalomra.

Mennyi boldog izgalomról, csodálkozó örömről, új életérzésről és emberbaráti szeretetről szólnak ezek a levelek!

Míg az olvasók egy része hálásan méltatta a pozitív gondolkodás elveit, addig sokan ennek a módszernek újfajta használatát fedezték fel, melyet lelkesedésükben rögtön elküldtek nekem. Ezeket úgy érzem tovább kell adnom, mert biztos sok segítséget nyújtanak majd másnak is.

Ezeknek a formuláknak a segítségével ezrek fedeztek fel egy új gondolkodásmódot és életvitelt, amely a szomorúságot örömmé, a gyöngeséget erővé, a kudarcot sikerré, a kétségbeesést reménnyé, a vereséget győzelemmé változtatja.

Ez a könyv elmagyarázza, hogy mi módon segítenek ezek az elvek Neked is kedves olvasó.

Neked ajánlom ezt a könyvet, kedves barátom.
Isten áldjon meg és vezéreljen továbbra is”.
(Norman Vincent Peale - A pozitív gondolkodás csodás eredményei)

*
E könyv szerzője egy keresztény lelkipásztor, aki felfedezte a pozitív gondolkodásra épülő életvitelt, amely rendkívüli dolgokra képes az ember életében, ha elsajátítja azokat.

A Magyar Menedék Könyvesház tiszta szívéből ajánlja a Norman Vincent PEALE nevéhez fűződő könyveket, hisz maga a Magyar Menedék Könyvesház mint üzlet, a puszta létezését köszönheti neki, mert az ő könyveiből merített erőt a bolt legkeményebb időszakaiban, és jutott el odáig, hogy Ön mint kedves böngésző, még most is megrendelheti Tőlünk, hisz nyitva vagyunk!

*
Mindezeknek megfelelően „AZ ÚT A BOLDOGULÁSHOZ” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik ennek a könyvnek a segítségével remélhetőleg felfedeznek egy új gondolkodásmódot és életvitelt, amely a szomorúságot örömmé, a gyöngeséget erővé, a kudarcot sikerré, a kétségbeesést reménnyé, a vereséget győzelemmé változtatja.

Adatok
szerző
Norman Vincent Peale
cím
Út a boldoguláshoz
kiadó
Püski Kiadó
kiadási év
2000
oldalszám
169
kötés
puha kötés
Cikkszám
9639188948A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!