Olen Steinhauer - A Turista

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Olen Steinhauer - A Turista
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789632930411
1 380 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Részletek

A kém is ember… Egy klasszikus kémtörténet a 21. századból

A Turista a CIA olyan különleges ügynöke, aki a világ különböző országaiban folyamatosan úton van, és felettesei parancsát kérdezés nélkül végrehajtja.
Milo Weaver Turista, de a nonstop készenlét, az állandó utazás és a vak engedelmesség lassan tönkreteszi, és már senkiben nem tud megbízni. A paranoiából a CIA New York-i főhadiszállására, egy íróasztal mögé menekül. Megházasodik, s családjával évekig biztonságban és nyugalomban él Brooklynban.
Amikor azonban egy bérgyilkos elfogásakor a nyomozás szálai régi jó barátjához és kollégájához vezetnek, nem tehet mást: vissza kell térnie a terepre, hogy megtalálja a felelősöket, és szembesüljön hazugságra épített életének mindent romba döntő titkaival.

"A legjobb kémtörténet, amit valaha olvastam."
Stephen King

Olen Steinhauer Virginiában, az Egyesült Államokban nőtt fel, de hosszabb időt töltött Európa országaiban is, Horvátországban, Csehországban, Romániában és Olaszországban. Feleségével és kislányával jelenleg Magyarországon él. A hidegháborús Európáról szóló ötkötetes regényfolyamának első darabja 2003-ban jelent meg.
A Turista az első, magyarul is olvasható könyve, mely egy háromkötetes sorozat első része.

Adatok
szerző
Olen Steinhauer
cím
A Turista
kiadó
Athenaeum Kiadó,
kiadási év
2010
oldalszám
398
kötés
puha kötés
Cikkszám
486047
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!