Pam Grout - A csodák tanítása egyszerűen

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
6 db
Pam Grout - A csodák tanítása egyszerűen
állapot
ÚJ
ISBN
9789635070732
5 490 Ft
4 666 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft
Részletek

Ha mindig is el akartad olvasni A csodák tanítását, de túl nehéznek találtad és túl vaskosnak az eredeti könyvet, imádni fogod a klasszikusnak ezt az egyszerű, de könnyen érthető átiratát, amely 365 napos lebontásban foglalja neked össze az eredeti művet.
A csodák tanításának leckéi nagyon mélyek és megindítóak, ám az eredeti mű sokaknak nehezen emészthető formában tárja elénk ezt a felbecsülhetetlen értékű spirituális tudást. Most viszont a Pam Grout-nak, az E2, E3 és az Adj hálát és gazdagodj című sikerkönyvek szerzőjének köszönhetően megismerheted A csodák tanításának praktikus, könnyen alkalmazható változatát.
A könyvben a következőket találod:
- szórakoztató és egyben elgondolkoztató napi leckéket, mint például: "A fejemben élő szószátyár átlényegítése" és "Az ego nem amigo"
- a csodák tanításában szereplő eredeti spirituális szöveg lényegi üzeneteit összefoglaló magyarázatokat - a mindennapi életedre vetítve
- ismétléseket, hogy a Tanítás leckéi tényleg rögzüljenek
- személyes történeteket, melyek megmosolyogtatóak és mégis mélységesen felkavaróak
Pam Grout egyedi módon ötvözi az örök igazságokat a pop kultúrával és a személyes anekdotákkal. Magával ragadó stílusú spirituális mű, mely meg fogja változtatni az életedet.

Pam Grout a varázslat és a bűbáj frontvonalainak felfedezője. Írásai átsegítik a kétkedőket a spiritualitás oldalára. Statisztált már zombifilmben, írt már countrydalt, gyártott már tévésorozatot és társalgott már masai harcosokkal, török szultánokkal és Intivel, az ecuadori napistennel. Olyan oldalaknak ír könyveket és cikkeket, mint a CNN Travel, a Men's Journal, a The Huffington Post és a People Magazine. Olyan New York Times bestsellerek írója, mint az Adj hálát és gazdagodj, az E2 és az E3.

Adatok
szerző
Pam Grout
cím
A csodák tanítása egyszerűen
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2020
oldalszám
436
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635070732
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!