Panyik Gáborné dr. - Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése

-15%
Nincs raktáron
Panyik Gáborné dr. - Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése
3 995 Ft
3 396 Ft
Kezdete: 2019.12.21   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 68 Ft
Részletek
Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.
Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés. Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.
Adatok
szerző
Panyik Gáborné dr.
cím
Pálinkafőzés
alcím
Ágyas pálinka és likőr készítése
kiadó
Cser Kiadó
kiadási év
2013
állapot
ÚJ
oldalszám
114
kötés
puha kötés
ISBN
9789632783413
Cikkszám
817182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!