Paramahansza Jogananda - Egy jógi önéletrajza

-15%
ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Paramahansza Jogananda - Egy jógi önéletrajza
3 900 Ft
3 315 Ft
Kezdete: 2020.11.19   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 66 Ft
Részletek

Paramahansza Jogananda volt az első olyan indiai jógamester, akinek az volt a küldetése, hogy Nyugaton éljen és tanítson. Az 1920-as években, midőn az általa „spirituális kampányoknak” nevezett útjain keresztül-kasul bejárta az Egyesült államokat, lelkes hallgatósága az akkori Amerika legnagyobb előadótermeit is megtöltötte.

Jogananda színre lépése valóban hatásos volt, tartós befolyása azonban ennél is nagyobb. Ez a könyv, mely 1946-ban jelent meg először, segítette a jóga elterjedését, és máig ható ösztönző ereje a Nyugaton zajló spirituális forradalomnak.

Ritka eset, hogy egy Jogananda nagyságú bölcs saját tollából ad számot az élettapasztalatairól. Számos vallási hagyomány követői jutottak arra a felismerésre, hogy az Egy jógi önéletrajza a spirituális világirodalom remekműve. És valóban, minden mélysége mellett ezt a művet át- meg átszövi a finom humor, a történetek pezsgése és a gyakorlatias józanság.

Most, az 1946-os eredeti kiadás közzétételével az olvasó úgy élheti át e mű belső erejét, ahogy azt a nagy jógamester annak idején „melegében” formába öntötte. Külön meglepetés a magyar olvasók számára, hogy a híres, ám az 1946-os kiadás után született negyvenkilencedik fejezetet ezúttal a könyv függelékében megtalálják.

Adatok
szerző
Paramahansza Jogananda
cím
Egy jógi önéletrajza
kiadó
Filosz Kiadó
kiadási év
2020
állapot
ÚJ
oldalszám
460
kötés
puha kötés
ISBN
9789639841239
Cikkszám
142588
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!